Láska Rihanny a arabského miliardára stroskotala! Koniec po troch rokoch

Barbadoská speváčka Rihanna sa údajne rozišla so svojím priateľom Hassanom Jameelom.

18.01.2020 16:04
Speváčka Rihanna v kreácii z vlastnej kolekcie... Foto: ,
Speváčka Rihanna v kreácii z vlastnej kolekcie Fenty.
debata

Informuje o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj. Tridsaťjedenročná interpretka a rovnako starý saudskoarabský miliardár tvorili pár takmer tri roky. Po prvý raz sa o nich ako o partneroch začalo hovoriť v júni 2017, nemenovaný zdroj neskôr pre Us Weekly povedal, že sa stretávali už niekoľko mesiacov predtým.

Jameel mal pred Rihannou blízko aj k inej slávnej kráske, objektívy ho zachytili aj v spoločnosti topmodelky Naomi Campbellovej.

Robyn Rihanna Fenty sa ako 16-ročná presťahovala z Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími siedmimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012) a tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj s nahrávkou Anti (2016). Je držiteľkou deviatich cien Grammy, 13 American Music Awards vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad vo filmoch Bojová loď (2012), To je koniec! (2013), Annie (2014), Valerian a mesto tisícich planét (2017) či Debbina 8 (2018). Angažuje sa tiež ako módna návrhárka, aktivistka a filantropka.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Rihanna

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...