Fanúšikovia Anistonovej to vidia jasne: Tie šaty ti vyzliekol Brad!

Pohodené šaty značky Christian Dior v kúpeľni Jennifer Anistonovej vzbudili vášne fanúšikov.

21.01.2020 12:00
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston (v šatách Christian Dior) s cenou SAG za výkon v seriáli The Morning Show, Brad Pitt so soškou za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode.
debata

Nedeľný večer v Hollywoode sa niesol nielen v znamení udeľovania prestížnych cien SAG Awards, ale aj v znamení niekdajších manželov, Jennifer Anistonovej a Brada Pitta. Obaja sa tešili zo zisku výnimočných cien za svoje herecké umenie. Kým v prípade Anistonovej to bola odmena od jej kolegov za výkon v seriáli The Morning Show, Pitta ocenili soškou za výkon vo filme Vtedy v Hollywoode.

Sošky však šli bokom v momente, kedy sa v médiách objavili spoločné zábery šťastnej dvojice, ktorá sa stretla v zákulisí, kedy jeden druhému blahoželali k zisku cien. Ich dotyky zachytili objektívy fotografov a „romanca“ bola na svete. Fanúšikovia dvojice po celom svete si želajú jediné – aby sa z niekdajších manželov opäť stal pár.

A nasledovali aj vtipné komentáre, najmä potom, čo Aniston na Instagrame zverejnila záber, kedy jej hodvábne šaty Christian Dior, ktoré mala počas gala večera na sebe, ležia pohodené na jej vani, vedľa nich čierne sandáliky. Fanúšikovia, ktorých má niekdajšia Rachel z Priateľov na Instagrame takmer 25 miliónov, okamžite zereagovali a pridávali veselé komentáre typu: „Snáď ich z teba vyzliekol Brad“, či „Vidím tam pohodené sako Brada Pitta“. Komentárov v podobnom duchu pribúdalo.

Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si... Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards. Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards.

Slávny pár sa v roku 2000 postavil spoločne pred oltár v Malibu. Ich príbeh lásky trval do roku 2005, kedy Pitt a Aniston ohlásili odlúčenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #SAG Awards

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...