Irina Shayk prehovorila o Cooperovi: Život bez B je nepoznané územie

Súkromie si strážila v časoch, keď tvorila pár so slávnym futbalistom Ronaldom. Rovnaké platilo aj pri hercovi a režisérovi Bradleym Cooperovi. Tentoraz však Irina Shayk nechala nahliadnuť novinárov do súkromia.

30.01.2020 00:00
debata
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry. Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk na poslednom spoločnom zábere - z minuloročných Oscarov.

Respektíve tak urobila pre magazín Vogue. V rozhovore pre jeho britskú verziu sa ruská topmodelka pomerne prekvapivo vyjadrila aj na margo svojho posledného vzťahu – partnerstva s hollywoodskym fešákom, s ktorým ich spája aj spoločný potomok – dcéra Lea.

„Myslím si, že v každom dobrom vzťahu prinášate zo seba to najlepšie aj to najhoršie. Je to skrátka ľudská nátura. Dvaja úžasní ľudia nedokážu vytvoriť dobrý pár,“ uviedla pre časopis 32-ročná Shayk.

„Zdá sa mi, že sme mali šťastie, že sme mohli zažiť, aké to je mať jeden druhého. Život bez B je nový štart, nové územie,“ komentovala ďalej príťažlivá brunetka. Shayk zároveň priznala, že minuloročného rozchodu je stále single.

Spravila tak v odpovedi na otázku, aké náročné je nájsť balans medzi „životom single matky a pracujúcej ženy, ktorá zabezpečuje chod domácnosti“. „Verte mi, niekedy mám dni, keď sa zobudím a hovorím si, bože, netuším, čo mám robiť, som na franforce,“ priznala prekvapivo úprimne Irina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #vzťah #irina Shayk #Bradley Cooper #zivot

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...