Demi Lovato o priznaní sexuality pred rodičmi: Bála som sa maminej reakcie!

Keď speváčku Demi Lovato ešte minulý rok načapali fotografi v spoločnosti partnerky, mnohí jej fanúšikovia zostali prekvapení. Ona sama však vo svojej bisexuálnej orientácii mala jasno dlhší čas.

01.02.2020 12:00
Speváčka Demi Lovato počas vystúpenia so... Foto: ,
Speváčka Demi Lovato počas vystúpenia so skladbou Anyone na cenách Grammy.
debata (13)

Moderátorovi Andymu Cohenovi prezradila počas návštevy v jeho rozhlasovej šou, že sa považuje za „sexuálne fluidnú“. „Stále to sama v sebe ešte trochu riešim,“ priznala sa. Zároveň však potvrdila, že rodičom hovorila o svojich pocitoch už dávnejšie.

„Nepovedala som mojim rodičom oficiálne, že by som mohla skončiť aj po boku ženy do roku 2017. A keď sa to napokon stalo, bolo to veľmi emotívne. A skutočne krásne. Moji rodičia sú úžasní. A dávajú mi veľkú podporu,“ komentovala Lovato.

Priznala sa tiež, že väčší strach mala z toho, čo povie jej mama. „Uistila ma, že len chce, aby som bola šťastná. Bolo to úžasné a ja som za to veľmi vďačná,“ pokračovala speváčka, ktorá sa v nedeľu večer objavila na cenách Grammy a zaspievala nový singel Anyone.

Skladba o jej vlastnom zážitku a vyrovnávaní sa so závislosťou bola jej prvým vystúpením po dlhom čase. V jej úvode sa hviezda rozplakala a musela na chvíľu zastaviť. Potom so spevom začala odznova a vystúpenie zožalo veľké ovácie.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Demi Lovato #rodičia #bisexualita

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...