12 dní! Toľko vydržala Pamela Anderson s piatym manželom, už sa odsťahovala

Najprv prekvapivá správa o svadbe a teraz ďalšia o rozchode. Alebo vás už v prípade Pamely Andersonovej neprekvapí vôbec nič?

02.02.2020 09:18
debata (5)
Kombinovaný záber producenta Jona Petersa a... Foto: SITA/AP
People Pamela Anderson Jon Peters Kombinovaný záber producenta Jona Petersa a herečky, modelky a ekologickej aktivistky Pamely Andersonovej.

Ako informujú americké médiá slávna seriálová hviezda z hitu Pobrežná hliadka, modelka a filantropka sa len po dvanástich dňoch rozhodla opustiť svojho piateho manžela – producenta Jona Petersa.

Správy spred necelých dvoch týždňov o tom, že sa Pamela Anderson piatykrát vydala, prekvapili verejnosť. Zaujímavosťou však bolo, že jej vyvoleným sa stal slávny producent, s ktorým sa poznala roky. A dokonca kedysi tvorila pár. Zdalo sa teda, že ide o lásku, na ktorú si musí človek počkať.

Lenže iba dvanásť dní od uzavretia manželstva na súkromnom obrade v Malibu je to nové vyjadrenie od plavovlasej hviezdičky. „Boli by sme vám veľmi povďační za vašu podporu v čase, kým prehodnotíme, čo chceme od života a jeden od druhého,“ poprosila Pamela Anderson vo vyhlásení.

„Život je cesta a láska je proces. S touto univerzálnou pravdou v mysli, sme sa spoločne zhodli odložiť formalizáciu nášho manželského certifikátu a vložili sme vieru v proces,“ odkázala vo vyhlásení Anderson. Peter, ktorý je od nej starší o 22 rokov, sa k veci bližšie nevyjadril.

Obaja partneri boli v minulosti štyrikrát zosobášení. V prípade Pamely Andersonovej nejde o prvé manželstvo, ktoré trvalo krátko. V októbri 2007 sa vydala za producenta Ricka Salomona, no opustila ho už v decembri toho istého roka. K Salomonovi sa vrátila ešte raz a v januári 2014 potvrdila, že si ho znovu vzala, neupresnila však vtedy dátum. Manželstvo sa opäť skončilo rozvodom, ten prišiel však až o rok neskôr – vo februári 2015.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #manželstvo #svadba #Pamela Anderson #Jon Peters

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...