Princ Charles sa mal na čo pozerať! Katy Perry sa za ním vybrala v odvážnom modeli

Princ Charles a vojvodkyňa Camilla hostili banket charitatívnej organizácie s názvom British Asian Trust.

06.02.2020 00:00
debata (5)

Zúčastnila sa jej aj speváčka Kary Perry, ktorú počas slávnostnej recepcie princ Charles vymenoval za ambasádorku organizácie, ktorá sa zameriava aj na ochranu detí pred ich zneužívaním na detskú prácu a takisto sa zameriava na podporu boja s obchodovaním s deťmi.

Katy Perry a princ Charles počas banketu... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Katy Perry Katy Perry a princ Charles počas banketu organizácie British Asian Trust v Londýne.

35-ročná americká hviezda prekvapila róbou, v ktorej na podujatie dorazila. Išlo o model z dielne britskej návrhárky Stelly McCartney v odtieni kráľovskej modrej. Látka tesne obopínala jej zvodné krivky, zároveň model poskytol aj pohľad na speváčkin dekolt, keďže mal hlboký výstrih dotvorený zvodnou sieťovinou.

Vojvodkyňa Camilla, Katy Perry, podnikateľka... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Katy Perry Vojvodkyňa Camilla, Katy Perry, podnikateľka Natasha Poonawalla (vľavo) a princ Charles počas banketu organizácie British Asian Trust v Londýne.

Blond vlasy si Perry nechala vyčesané do vysokého drdola a je tvár pokrýval výrazný večerný mejkap, ktorý zvýrazňoval oči aj pery umylkyne. Večerný look dotvárala strieborná kabelka a výrazné náušnice.

Do úlohy ambasádorky ju menoval britský následník trónu, ktorý je patrónom organizácie ako člen kráľovskej rodiny. „Som nesmierne poctená, že som bola menovaná do tejto funkcie ambasádora organizácie British Asian Trust a aj svojou prítomnosťou upriamila pozornosť na to, čo sa organizácia pokúča zmeniť v južnej Ázii, aby ochránila deti a hľadala riešenia na zamedzenie obchodovania s deťmi. Deti sú zraniteľné a nevinné, preto musia byť chránené,“ povedala Perry v pozícii ambasádorky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #princ charles

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....