Napätie stúpa! Postarajú sa Harry s Meghan o prekvapenie počas noci Oscarov?

Princ Harry (35) a jeho žena Meghan (38) sa vo štvrtok v Miami na Floride zúčastnili podujatia organizované americkou bankou JP Morgan.

09.02.2020 14:10
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata (6)

Následne sa však neponáhľali domov, ale vychutnali si súkromnú večeru aj v spoločnosti inej známej dvojice. Spoločnosť im mali podľa „The New York Post“ robiť aj robiť Jennifer Lopez (50) a jej snúbenec Alex Rodriguez (44).

Ako informuje „The New York Post“, večera sa konala v reštaurácii „1 Hotel“ , ktorá patrí k tým najvychytenejším v Miami. V hoteli mali podľa spomínaného denníka Harry a jeho manželka aj prenocovať. „Harry a Meghan si s Jennifer a Alexom veľmi rozumeli. Lopez pozvala manželský pár aj s ich synom Archiem k nim domov, aby strávili istý čas spoločne aj s ich deti,“ citoval „The New York Post“ svoj zdroj.

K príjemnému večeru patrí aj skvelé jedlo a práve to si prominentní hostia mali dopriať v hotelovej reštaurácii s názvom Habitat – tá vo svojom jedálničku ponúka napríklad chobotnicu zo Španielska, mrkvový šalát, hľuzovky a iné špeciality.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Making your dinner plans this week? We've got the perfect spot waiting for you #My1Habitat | : @midesignco

Príspevok, ktorý zdieľa H A B I T A T @ 1 Hotel (@habitatat1hotel),

Následne sa v amerických médiách objavili správy, že princ Harry sa môže s Meghan objaviť na udeľovaní Oscarov, ktoré sa uskutoční v nedeľu večer. Na túto tému však zareagovala kráľovská korešpondentka Emily Nash pre magazín Hello!, ktorá napísala, že dvojica bola pozvaná na udeľovanie Oscarov a toto gesto si od organizátorov veľmi cení, ale ponuku napokon Harry s Meghan odmietli. Ide však o neoficiálne správy, takže to, či sa Harry a Meghan na Oscaroch napokon objavia alebo nie zistíme o pár hodín.

Harry a Meghan pred mesiacom oznámili, že sa vzdávajú svojich kráľovských povinností, že budú tráviť viac času v Severnej Amerike a že sa chcú postaviť na vlastné nohy.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan #Oscar 2020

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...