Ako skončiť s drogami? Jasný odkaz Kevina z hitu Sám doma znie...

Macaulay Culkin sa preslávil vďaka komédii Sám doma (1990), ktorá sa stala už vianočnou tratíciou.

13.02.2020 10:00
Na akcii AMA 2018 sa objavil aj herec Macaulay... Foto: ,
Herec Macaulay Culkin.
debata

Obrovská sláva s ním poriadne „zamávala“ a roky ho prenasledovali problémy s drogami, o ktorých neskôr otvorene hovoril. Ako aktuálne prezradil aj pre magazín Esquire, z tejto fázy života už vyrástol a zostáva „čistý“.

Na minulosť si zaspomínal slovami: „Zahrával som sa s ohňom. Na druhej strane, nikdy som nebol na klinike, touto cestou som nemusel ísť,“ opísal. Cesta, na ktorú sa sám vybral, však rozhodne nebola ľahká. „Boli isté časy, kedy som musel sám seba zachrániť – raz alebo dvakrát.“

V porovnaní so spomenutými situáciami si vždy uvedomí, ako sa mu teraz dobre darí a akú dlhú cestu má za sebou. „Mám priateľov, ktorí sa ma pýtajú, ako zostať ‚čistými.‘ Ale ja som ten posledný človek, ktorého by sa mali pýtať, pretože im dám tú najhoršiu radu: ‚Jednoducho prestaňte!‘,“ opísala niekdajšia detská filmová hviezda.

Svoju rolu Kevina si zopakoval aj v roku 1992 v komédii Sám doma: Stratený v New Yorku. Spolu s ním si v snímke zahrali herci, ktorí takisto podali skvelé výkony: Catherine O'Hara, Joe Pesci, Daniel Stern či John Heard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sám doma #Macaulay Culkin

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...