Rolins venovala 200 tisíc na boj s rakovinou

Posledný koncert v rámci svojej šnúry odohrala speváčka Dara Rolins v sobotu večer na streche jedného z bratislavských obchodných centier. Okrem hudby a zábavy však ostal čas aj na veľkodušné rozhodnutia. Takým rozhodne bolo venovanie 200-tisícového honoráru speváčky na konto Avon proti rakovine prsníka.

02.10.2006 15:08
debata

Šek z Darinej „polámanej“ ruky prevzali zástupcovia firmy Avon Eva Velclová a Michal Borec. Nechýbali však ani známe tváre, ktoré Slováci poznajú z kampaní proti rakovine prsníka. Nora Beňačková, Alena Heribanová, Karin Habšudová a mužská úderka Pyco s Brunom spropagovali pred publikom posledné symboly kampane – čierne tričká.

Dara si síce to svoje neobliekla, ale za „dvestotisícovú kompenzáciu“ jej určite bolo odpustené. Po koncerte sa už potom pobrala aj so svojimi priateľmi do bratislavskej luxusnej reštaurácie na Dunaji, kde sa rozpútala poriadne divoká „rozlúčková“ zábava.

Medzi pozvanými nechýbali ani dvaja spevácki hostia, ktorí sa objavili aj na sobotňajšom vystúpení. Čech Matej Rupert z kapely Monkey Bussiness väčšinu času preklábosil s kolegom Robom Pappom a jeho manželkou Evou. Možno si práve vymieňali zážitky, ako sa to vlastne s Darou spieva na pódiu.

Večierok si užil aj najznámejší slovenský tanečník Laci Strike a jeho družina, ktorá Rolins sprevádzala počas celej šnúry. Nechýbali ani moderátori hitparád oboch komerčných televízií. Markízácky Matej Turčok z Music One prišiel sólo a ešte na koncerte stihol nakrútiť aj televízne vstupy, jojkárskeho Michala Saba z T-Music sprevádzala kamarátka – herečka Zuzana Šebová.

debata chyba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....