Bagárová sa už poriadne zaoblila! Čo ukrýva televízia, odhalí jej Instagram

Každý týždeň s väčším bruškom. To sľubovala divákom televíznej šou Superstar speváčka Monika Bagárová, ktorá čaká svoje prvé dieťa.

04.03.2020 08:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#love

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Členka televíznej poroty najznámejšej speváckej šou Superstar sa už tretiu nedeľu objavila na televíznych obrazovkách v zostrihoch z kastingových častí. Keďže tie sa však natáčali v predstihu, jej tehotenstvo na nej takmer na obrazovkách nebadať.

V skutočnosti sa však už 25-ročná rodáčka z Brna poriadne zaoblila. Potvrdili to aj najnovšie momentky, ktoré zverejnila na svojom Instagrame. „Pri živých prenosoch ma diváci budú vídať každý týždeň s väčším a väčším bruškom a malo by to vyjsť presne tak, aby sme všetko pekne stihli,“ uviedla pred pár týždňami v rozhovore pre Pravdu Bagárová. „Hádam teda zvládnem všetky „live“ vysielania,“ komentovala vtedy tiež.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Budeme mít holčičku #itsgirl #babygirl #love #futuremom #family #pregnant #25weeks #happyvalentinesday

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Dnes už je tiež známe, že niekdajšia účastníčka Superstar sa stane mamou dievčatka. Otcom bábätka je zápasník Makhmud Muradov. Bagárová na sociálnych sieťach tiež priznala, že s rastúcimi krivkami bude trošku náročnejšie zvládnuť jej styling v rámci profesionálnych aktivít.

Iba pred pár dňami napríklad speváčka nakrúcala videoklip ku skladbe s Tomim Popovičom a tam už musel štylista Lukáš Macháček maskovať jej tehotenské obliny. Ako to dopadlo, si môžete pozrieť na jej Instagrame. Zábery sú nižšie.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Monika Bagárová #obliny

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...