Cage ukázal novú priateľku! Má o 30 rokov menej, ale vyzerá na tínedžerku

Herec Nicolas Cage sa nikdy netajil náklonnosťou k ázijským typom žien. Aj jeho najnovšia priateľka Riko Shibata, s ktorou ho zachytili reportéri v posledných dňoch, už menom naznačuje, že Cageov vkus sa nemení.

05.03.2020 11:20
debata
Nicolas Cage a jeho partnerka Riko Shibata... Foto: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Nicolas Cage a jeho partnerka Riko Shibata počas prechádzky na Manhattane. Nicolas Cage a jeho partnerka Riko Shibata počas prechádzky na Manhattane.

Držiteľ Oscara sa s mladou partnerkou objavil pred pár dňami v uliciach New Yorku, kde ich zachytili paparazzovia pri prechádzke mestom. Päťdesiatšesťročný herec sa viedol so svojím „najnovším objavom“ za ruky a bol to pohľad vskutku nezameniteľný. Možno aj preto, že Riko pôsobí ešte omnoho mladšie než v skutočnosti je. Dvadsaťšesťročnej dáme s japonskými koreňmi by ste hádali pokojne šestnásť.

Samozrejme, výrazný vekový rozdiel medzi partnermi nie je v Hollywoode ničím výnimočným. Pozastaviť sa nad tridsaťročným rozostupom medzi hrdinom filmu Divokosť v srdci či Con Air a jeho partnerkou asi nemá zmysel. Ale iba pre zaujímavosť… hercov syn Weston Cage má o tri roky viac ako jeho „najnovšia“ macocha.

Herec Nicolas Cage a jeho tretia manželka Alice... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Herec Nicolas Cage a jeho tretia manželka Alice Kim na zábere z roku 2013. Herec Nicolas Cage a jeho tretia manželka Alice Kim na zábere z roku 2013.

Hollywoodsky herec Nicolas Cage je pritom vo vzťahoch pomerne prelietavý. Má za sebou až štyri nevydarené manželstvá. Posledné z nich, s Erikou Koike, trvalo necelý rok. Zhruba dva roky vydržala manželská idylka Cageovi a jeho tretej manželke Alice Kimovej a necelé dva roky bol herec ženatý aj s Lisou Marie Presleyovou.

Najdlhšie manželstvo tak bolo pre neho celkom prvé, keď v rokoch 1995 až 2001 tvoril pár s herečkou Patriciou Arquettovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Nicolas Cage #priateľka #vekový rozdiel

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...