Juraj Bača si Ples v opere užíval bez tanca

Bývalému rýchlostnému kanoistovi a finalistovi tanečnej show Let´s Dance Jurajovi Bačovi nebolo na VII. plese v opere veľmi do tanca. Hoci sa výborne cítil i zabával, ešte donedávna mu robil starosti zapálený nerv v oblasti chrbtice.

14.01.2007 08:45
debata

„Hneď po skončení Let´s Dance a už aj počas nej som sa vrhol na tvrdý tréning a telu som nedoprial dostatočný oddych. Mal som zapálený nerv a keďže som nedisciplinovaný pacient a hneď po zlepšení stavu začínam trénovať, ťahalo sa to so mnou dlho, ale už som v poriadku,“ povedal Bača. Ako dodal, ak by tancoval, uprednostnil by pomalšie skladby a okrem svojej partnerky bol dohodnutý vyzvŕtať aj manželku divadelného režiséra a herca Martina Hubu.
 
„S pani Hubovou som bol dohodnutý, že si pôjdeme trsnúť, len neviem, či ju ešte niekde nájdem, lebo pán Huba sa chválil, že spolu pretancujú značnú časť večera. Neviem, či sa mi podarí vytrhnúť ju z náručia pána manžela, voči ktorému mám výškový hendikep a nerád by som si to s ním rozhádzal,“ dodal Bača, ktorý priznal, že hneď v úvode plesu stratil ozdobnú vreckovku.
 
Hoci Bača už v minulosti absolvoval niekoľko plesov a na nejaké sa počas aktuálnej sezóny ešte chystá, Ples v opere ho milo prekvapil. Pochvaľoval si hlavne účasť ľudí, ktorých považuje za skutočné osobnosti. „Je tu veľa zaujímavých, prívetivých a príťažlivých ľudí. Začiatok plesu bol na vysokej úrovni, ako aj celý večer a cítim sa poctený, že som dostal pozvanie. Je to môj prvý Ples v opere,“ povedala Bača a zároveň pochválil eleganciu prítomných dám. Chválil si aj atraktívny program a dobrý výber umelcov, ktorí počas večera vystúpili.

debata chyba

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...