Stretnutie hviezd 90-tych rokov! Brenda, Buffy a s nimi aj Selma Blair na obede

Patria k jednej generácii hviezd Hollywoodu a zdá sa, že sú tiež dobrými kamarátkami. Herečky Shannen Doherty, Selma Blair a Sarah Michelle Gellar sa stretli spolu a fanúšikovia sú vo vytržení.

05.03.2020 16:15
debata

Na Instagrame Blairovej sa objavili zábery zo spoločného obeda trojice hviezd 90-tych rokov, ktoré sa navzájom priatelia a tiež podporujú v náročnom období života. V tomto prípade je reč najmä o dvoch z trojice spomenutých.

Shannen Doherty len nedávno informovala, že opäť bojuje s rakovinou, ktorá sa vrátila v plnej sile. Okamžite jej začali posielať odkazy fanúšikovia, ale aj mnohí kolegovia, ktorí jej vyjadrili podporu v náročnom boji s chorobou.

Medzi tými, ktorí ponúkli niekdajšej hviezde Beverly Hills 902 10 aj osobnú podporu je práve Selma Blair, ktorá sama čelí v živote náročným zdravotným skúškam. Štyridsaťsedem­ročnej herečke v auguste 2018 diagnosti­kovali sklerózu multiplex a odvtedy sa zúčastňuje na mnohých zdravotníckych konferenciách či stretnutiach pre pacientov, aby sa podelila o vlastnú skúsenosť a životom s chorobou. Určite aj to je niečo, čo ju s Dohertyovou­ spája.

Trojicu uzatvára Sarah Michelle Gellar, ktorá pozná Blairovú ešte od nakrúcania filmu Veľmi nebezpečné známosti a s Dohertyovou sa tiež kamaráti dlhé roky. Blondínka je zdravotne zatiaľ v poriadku, no o to viac sa snaží pomáhať a podporovať svoje dve kolegyne a priateľky.

Trio si pri spoločnom obede urobili aj fotografie, ktoré zverejnila práve Selma Blair. Jej kamoška Gellar ich okomentovala. „Pečieme novú šou. Brenda, Zoe a Buffy,“ poznamenala herečka s odkazom na známe postavy, ktoré herečky v minulosti stvárnili na televíznej obrazovke. „Najbohatšia platí,“ poznamenala ešte s humorom Selma Blair.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Michelle Gellar #Shannen Doherty #Selma Blair

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...