Tá ale vyrástla! Dcéra Geri Halliwellovej ako typická školáčka? Vôbec...

Známe celebrity zvyčajne strážia svoje ratolesti pred dotieravými fotografmi, ale niekdajšia členka slávnej skupiny Spice Girls urobila výnimku. A nie, nie je reč o Victorii Beckhamovej. Veď pri nej všetci vedia, že jej deti sú dnes už medzinárodne známymi celebritami.

12.03.2020 00:00
debata (1)
Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell Madonna Halliwell. Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell Madonna Halliwell.

Neplatilo to však doposiaľ pre Geri Halliwellovú, kedysi známu ako Ginger Spice, ktorá sa stala prvýkrát mamou v roku 2006. Priviedla vtedy na svet dcérku menom Bluebell Madonna, ktorej otcom bol Sascha Gervasi. Dvojica v tom čase spolu randila, vzťah však nevydržal a Halliwell dievčatko vychovávala istý čas sama.

Dnes je z Bluebell (v preklade zvonček) mladá dáma. Trinásťročnú dcéru vzala Halliwell na pondelňajšiu bohoslužbu na počesť osláv Dňa Commonwealthu, na ktorej sa objavili aj členovia kráľovskej rodiny.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+12Speváčka Geri Halliwell a jej dcéra Bluebell...

Objektívy zachytili 47-ročnú speváčku v spoločnosti najstaršej ratolesti. Ak by ste však čakali typickú trinásťročnú tínedžerku, asi budete prekvapení. Bluebell bola podobne ako mama oblečená do elegantného kabáta v neutrálnej béžovej farbe. Na rukách mala rukavičky a zvierala menšiu elegantnú kabelku.

Len pohľad na jej mladistvý, trošku zahanbený pohľad a zubný strojček navodzovali predsa len tušenie, že sa od svojich rovesníčok až tak nelíši. Halliwell však už dávnejšie hrdo ospevovala svoju dcéru, keď hovorila o tom, že to je „skvelé dievča s veľkým srdcom“.

Bluebell údajne nadšene opatruje aj brata Montaguea Georga, ktorý sa narodil Halliwellovej v manželstve s pretekárskym bossom Christianom Hornerom. Ten si do manželstva priniesol aj dcéru Oliviu z predchádzajúceho vzťahu a tak je z niekdajšej divokej „spajsky“ trojnásobná mama.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #fotografia #školáci #Geri Halliwell

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...