Nekončiaca kauza Deppa a Heardovej: Slová Winony Ryderovej hovoria jasne

Johnnymu Deppovi sa dostalo v novom spore s exmanželkou Amber Heardovou výraznej podpory od jeho niekdajšej lásky a partnerky, herečky Winony Ryderovej.

14.03.2020 00:00
Herečka Winona Ryder v šatách Christian Dior... Foto: ,
Herečka Winona Ryder.
debata

Tá vo svojom vyhlásení, ktoré použili hercovi právnici v novom procese s Heardovou, výrazne podržala stranu svojmu bývalému partnerovi. 48-ročná hviezda seriálu Stranger Things uviedla, že obvinenia proti Deppovi sú z jej pohľadu neuveriteľné, ako informuje americký magazín The Blast, ktorému sa podarilo získať toto vyhlásenie.

Ryder a Depp spolu randili začiatkom 90-tych rokov, kedy sa spoznali počas nakrúcania filmu Strihoruký Edward (1990). „Bola som s Johnnym štyri roky a bolo to jedno z mojich najlepších období vôbec,“ vyjadrila sa Ryder a dodala: „Netuším, čo sa udialo počas jeho manželstva s Amber, ale bola som šokovaná, čo som počula, pretože moja skúsenosť bola úplne iná.“ Ako dodala, počas obdobia, kedy spolu žili, Deppa vnímala ako svoju rodinu a najlepšieho priateľa.

Slávny herecký pár, ktorý sa počas vzťahu stihol aj zasnúbiť, sa síce rozišiel pred rokmi, ale ako vidieť, zlá krv medzi nimi určite nepanuje. Ryder na jeho adresu v tejto súvislosti ešte vyhlásila: "Nemôžem uveriť, že Johnny by dokázal byť násilný. Vždy som ho vnímala ako milujúceho a starostlivého človeka, ktorý ma chránil. Vždy som sa s ním cítila veľmi bezpečne,“ povedala. Napokon dodala, že nie je v jej záujme niekoho nazývať klamárkou, ale nemôže uveriť, že hrozivé obvinenia proti jej expartnerovi by mohli byť pravdivé.

V roku 2019 hollywoodsky herec začal súdne konanie proti herečke a svojej bývalej manželke Amber Heardovej kvôli podvádzaniu pri ich rozvodovom spore. Obaja herci sa spoznali pri nakrúcaní komédie Rumový denník v roku 2011, vzali sa roku 2015 a o dva roky neskôr sa rozviedli. Heard pristúpila na to, že vysúdených sedem miliónov dolárov daruje na charitu. Depp sa rozhodol vyvolať súdny spor za ohováranie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Winona Ryder

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...