Kráľovná Letizia musela podstúpiť test na koronavírus: Výsledok negatívny!

Najnovšie udalosti ukazujú, že koronavírus sa nevyhýba naozaj nikomu. Majú ho bežní ľudia, športovci, politici aj hollywoodske hviezdy. Zatiaľ ušetril kráľovskú rodinu.

14.03.2020 00:00
debata
Kráľovná Letizia a jej manžel, kráľ Felipe na... Foto: SITA/AP
Kráľovná Letizia Kráľovná Letizia a jej manžel, kráľ Felipe na archívnom zábere.

Reč je v tomto prípade o španielskej a konkrétne o kráľovnej Letizii, ktorá podstúpila okamžité testovanie na prítomnosť vírusu vo svojom tele po tom, čo bolo ohlásené, že koronavírus má politička Irene Monterová.

Španielska ministerka pre rovnosť a manželka španielskeho kráľa sa stretli minulý piatok a dvojica sa najprv pozdravila podaním ruky a následne bozkom na líce.

Vo štvrtok Irene Monterová potvrdila, že ju diagnostikovali ako pozitívnu na koronavírus, do karantény šiel okamžite jej partner Pablo Iglesias. Po tomto oznámení podstúpila testy okamžite celá kráľovská rodina. Ani v prípade Letizie, ktorá mala priamy kontakt s Monterovou, ani v prípade jej manžela – kráľa Felipeho sa vírus nepotvrdil.

Španielsko je pritom momentálne po Taliansku najpostihnutejšou krajinou s výskytom koronavírusu. Čísla v krajine výrazne stúpli najmä za uplynulé tri dni a to nielen v rámci nových prípadov nákazy, ale aj v prípade úmrtí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #test #Španielska kráľovná Letizia #koronavírus

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...