Polroka v celibáte! Orlando Bloom si to užíval, ale... Nikomu by som to neradil

Má povesť hollywoodskeho zvodcu a pre mnoho žien aj mužov je Orlando Bloom skutočným sexidolom a vysnívaným mužom. Aj preto celkom prekvapí, čo herec prezradil v nedávnom rozhovore.

18.03.2020 10:00
debata
Herec Orlando Bloom predstavil novinku z... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Orlando Bloom Herec Orlando Bloom predstavil novinku z produkcie Amazon Prime - seriál "Carnival Row".

Bloom, ktorý tvorí momentálne pár so speváčkou Katy Perryovou a s ktorou čaká aj prvého potomka, sa priznal, že pred ich zoznámením sa v roku 2016 držal niekoľko mesiacov celibát. Nešlo vraj o jeho vlastný nápad, poradil mu dobrý priateľ – surfer Laird Hamilton, keďže videl, že herec nie je šťastný.

„Ak to myslíš vážne s nejakým vzťahom, daj sa do celibátu na nejaký čas a nechaj si veci rozležať v hlave,“ opísal vraj ich spoločný rozhovor Bloom pre The Sunday Times.

„Plánoval som to urobiť na tri mesiace, ale začal som si skutočne vychutnávať ten spôsob, akým som spojený so ženami. Nielen s nimi, ale aj s mojou vlastnou ženskou stránkou,“ komentoval Bloom a vysvetlil, že sa jeho celibát pretiahol na polroka.

Podľa informácií novín sa herec celkom vyhýbal akejkoľvek sexuálnej aktivite. Neskončilo to ani pri pornografii a masturbácii. Zároveň však herec priznal, že nič také by nikomu sám neradil. „Nemyslím si, že to je zdravé. Tam dolu sa to musí hýbať,“ doplnil ešte.

Bloom minulý týždeň odcestoval z Prahy, kde nakrúcal druhú sériu projektu Carnival Row. Nakrúcanie seriálu z produkcie Amazon Prime odložili pre hrozbu koronavírusu. Bloom musí aktuálne stráviť dva týždne v karanténe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #sex #celibát #Orlando Bloom

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...