Aj Idris Elba je pozitívny! Zatiaľ žiadne príznaky, vyzýva ľudí nepanikáriť

Ďalšia známa osobnosť potvrdila nákazu koronovírusom. Reč je o hercovi Idrisovi Elbovi, ktorého svet pozná najmä ako inšpektora Luthera či z filmov o Thorovi.

17.03.2020 07:55
Manželia Sabrina Dhowre Elba a Idris Elba... Foto: ,
Manželia Sabrina Dhowre Elba a Idris Elba spoločne na premiére filmu Cats.
debata

Britský herec v pondelok zverejnil správu na svojom Twitteri, že bol pozitívne testovaný na nový vírus Covied-19. „Cítim sa v poriadku, zatiaľ nemám žiadne príznaky, ale odkedy som to zistil, som v izolácii,“ odkázal herec na Twitteri.

„Zostaňte doma a buďte pragmatickí. Budem vás ďalej informovať, ako sa mi darí. Nepanikárte,“ podotkol ešte Elba ku krátkemu videu, kde mu robí spoločnosť manželka Sabrina Dhowrie. Herec zároveň vyzval verejnosť na umývanie rúk a udržiavanie patričnej vzdialenosti na verejnosti. Tiež si myslí, že ľudia by momentálne mali obmedziť na minimum stretávanie sa na verejnosti.

Elbova polovička zatiaľ testovaná nebola, pravdepodobne ju to čaká v najbližších hodinách. Ani ona však nevykazuje žiadne príznaky.

Štyridsaťsedemročný herec nie je jedinou známou osobnosťou, ktorá potvrdila nákazu. Iba v pondelok zverejnila informácie o svojom zdravotnom stave herečka Olga Kurylenko, ktorú svet pozná ako Bond-girl zo snímky Quantum of solace. Nakazený je napríklad aj herec Kristofer Hivju, známy zo seriálu Hra o tróny či manželka kanadského premiéra Sophie Grégoire Trudeau.

Ako vôbec prvý herec svoju nákazu potvrdil minulý týždeň Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson, ktorí nakrúcali v Austrálii nový film o Elvisovi Presleym. Ich stav si nevyžadoval ďalšiu hospitalizáciu. Hanks už opustil austrálsku nemocnicu a momentálne je s manželkou v karanténe v prenajatom dome.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #test #Idris Elba #nákaza #pozitívny #koronavírus

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...