Bude z princeznej Beatrice nevesta? Kráľovská svadba plná celebrít je v ohrození

Britská princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi majú svoju svadbu naplánovanú na 29. mája.

19.03.2020 00:00
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo... Foto: ,
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v Taliansku.
debata

Vo februári Buckinghamský palác potvrdil, že sa snúbenci zosobášia v Kráľovskej kaplnke v Paláci svätého Jakuba. Kráľovná Alžbeta II., stará mama Beatrice, mala následne hostiť v záhradách Buckinghamského paláca súkromnú recepciu.

Pandémia koronavírusu však zrejme tieto veľkolepé plány prekazí, o čom špekulujú britské médiá. Denník The Telegraph napríklad píše: „Predpokladá sa, že takéto podujatia zostanú stopku, navyše, Edoardovi príbuzní sú z Talianska, ktoré je momentálne uzatvorené.“ Oficiálne vyhlásenia však Buckinghamský palác zatiaľ ohľadom plánovanej svadby nevydal.

Princezná Beatrice je dcéra princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Ferguson. Je deviata v poradí na britský kráľovský trón. Eduardo Mapelli Mozzi je synom Nikki Williams-Ellis a olympijského lyžiara, grófa Alessandra Mapelliho Mozziho. Z predošlého vzťahu má syna Wolfieho (3).

Beatrice a Mapelli Mozzi tvoria pár od jesene 2018. Zasnúbili sa v septembri 2019. Na svadbe sa očakávalo aj množstvo celebritných hostí. Len na zásnubnej párty, ktorá sa konala v decembri v Londýne, sa zúčastnili Ellie Goulding, James Middleton, Ayda Field, James Blunt či Robert De Niro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princezná Beatrice

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...