Ronaldo v izolácii lapá bronz a predvádza svaly. Ale čo to stvára jeho frajerka?

Mohlo by to byť aj horšie! Slávny futbalista Cristiano Ronaldo si "užíva" povinnú karanténu hore bez a chytá bronz.

19.03.2020 11:40
debata (4)
zväčšiť Futbalista Cristiano Ronaldo na zábere z... Foto: RUI SILVA / AFP / Profimedia
Cristiano Ronaldo Futbalista Cristiano Ronaldo na zábere z pondelka 16. marca. Športovec je momentálne v domácej izolácii, keďže jednému z jeho spoluhráčov diagnostikovali koronavírus.

Známeho futbalistu zachytili objektívy na balkóne jeho luxusného apartmánu v portugalskom meste Funchal na ostrove Madeira. Práve tam sa uchýlil po tom, čo jemu, ale aj ďalším športovcom bola nariadená karanténa, keďže jeden z jeho spoluhráčov – Daniele Rugani bol pozitívne diagnostikovaný na koronavírus.

Ronaldo sa na mieste nachádza už niekoľko dní a vďaka príjemnému počasiu môže dni tráviť aspoň na balkóne. Paparazzovia zachytili urasteného športovca hore bez počas slnečného popoludnia. Zdá sa, že aj napriek svojmu pobytu doma sa snaží stále udržiavať aj v športovej forme. Pravdepodobne domácimi tréningmi.

Reportéri zároveň zachytili aj Ronaldovu partnerku Georginu Rodriguezovú, ktorá však zjavne doma neobsedí. Dvadsaťšesťročná brunetka, ktorá športovcovi porodila jedno z jeho ratolestí, sa vybrala údajne na nákupy. Iba pred troma dňami pritom dvojicu zachytili objektívy na balkóne spoločne.

Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez (v šatách Jacquemus). Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho snúbenica Georgina Rodriguez na archívnom zábere.

Aj preto je otázne, či športovcova karanténa má v tejto chvíli zmysel. Odporúčania totiž hovoria, že pri podozrení na nákazu by mala zostať v karanténe celá rodina. Ronaldo však už svojich fanúšikov informoval, že nemá žiadne príznaky ani po niekoľkých dňoch od chvíle, čo s ďalšími hráčmi boli nútení nastúpiť do domácej izolácie.

Naopak, mnohým športovcom za oceánom sa test na koronavírus ukázal ako pozitívny. Medzi najnovšími infikovanými je napríklad hviezdny basketbalista Kevin Durant a spolu s ním ďalší traja spoluhráči z tímu Brooklyn Nets. Celkovo je v americkej NBA potvrdených sedem pozitívnych prípadov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #izolácia #Georgina Rodriguez #koronavírus

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...