Karanténa u tehotných celebrít? Cibulková chránená, Surovcová pri sporáku

Byť doma a minimalizovať kontakt s okolím - to v týchto dňoch dodržiavajú tisícky Slovákov. Sú medzi nimi aj budúce mamičky. Ako to zvládajú tie známejšie?

19.03.2020 13:10
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❗️Stay safe & stay home ❗️nase zodpovedne venčenie a šup domov #beresponsible #bedisciplined

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Známa tenistka Dominika Cibulková už pred pár dňami prezradila, že sa cíti trochu „ako taký Monk“. Okrem toho, že v očakávaní čelí hrozbe vírusu, je aj astmatička. „Tehotná a ešte k tomu astmatička, preto sa snažím vychádzať von čo najmenej. Keď sa ideme prejsť, máme na tvári rúška. Beriem naďalej vitamíny, ktoré užívam počas celého tehotenstva. Každú chvíľu si umývam ruky a všetko dezinfikujem. Aspoň takto sa snažím s koronavírusom bojovať,“ komentovala Cibulková.

Jej inokedy pomerne frekventovaná činnosť na Instagrame však momentálne trochu ustala. Bývalá športovkyňa však nezabudla ani na to, aby Slovákov motivovala v nosení rúšok a chránení sa.

Ivana Gáborík Surovcová, ktorá sa tiež tento rok stane mamou, však v „postovaní“ na sociálne siete nepoľavila. Aj napriek domácej karanténe s manželom Mariánom Gáboríkom sa snaží neustále udržiavať si kontakt s fanúšikmi.

Práve oni mali možnosť vidieť tehotnú blondínku za sporákom, ale tiež počas tehotenskej jogy. Tú dokonca absolvovala priamo na terase počas slnečnej stredy, zatiaľ čo jej manžel sa udržiaval v kondícii na stacionárnom bicykli.

A do tretice je v očakávané príchodu prvého potomka aj speváčka a porotkyňa Superstar Monika Bagárová. Tá svoju činnosť na sociálnych sieťach tiež obmedzila, no nezabudla poslať odkaz fanúšikom po boku svojho partnera – zápasníka Makhmuda Muradova. „Verím, že toto ťažké obdobie všetci spoločne zvládneme. Buďme zodpovední voči seba aj ostatným, rešpektujme vládne nariadenia a pokiaľ to je možné, zostaňte doma,“ vyzvala 25-ročná rodáčka z Brna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #celebrita #Instagram #Dominika Cibulková #Monika Bagárová #Ivana Surovcová

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....