Milionárka Carmen Geiss chcela dieťa ako 20-ročná! Dočkala sa až o dve desaťročia

Milionárka Carmen Geiss (54) má so svojím manželom Robertom dve zdravé dcéry Shaniu (15) a Davinu (16), ktoré sú ich veľkým šťastím.

20.03.2020 00:00
Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci - milionársky párik.
debata

O svojej neľahkej ceste k potomkovi už niekoľkokrát rozprávala v nemeckých médiách. Aktuálne si na svoju dlho nesplnenú túžbu zaspomínala aj na svojom Instagrame, kde zverejnila záber, na ktorom ako 20-ročná pózuje s malým bábätkom v náručí, ktoré sa narodilo jej kamarátke.

„Tu je veselá fotografia, mala som iba 20 rokov a moja priateľka porodila dieťa. Už som aj ja chcela byť mamou, ale trvalo takmer dve desaťročia, kým som mohla držať svoje vlastné šťastie v náručí.“

O svojej traume, prečo tak dlho čakala na prvé dieťa, porozprávala milionárka Carmen Geiss napríkald v minulosti pre magazín Closer. Priznala, že ako 17-ročná prvý raz potratila. A následne ešte deväťkrát, z toho jedno tehotenstvo bolo mimomaternicové. "Je to moja celoživotná mora, s ktorou som sa musela naučiť žiť. Téma potratov sa okolo našich životov točí ako červená niť. Je to veľmi extrémne, keď prídete o desať detí,“ priznala Carmen Geiss.

Geiss sa vyjadrila aj na tému tehotenstva po päťdesiatke, na dieťa by si však už netrúfala. „V mojom veku by to bolo úsmevné a zdravotne riskantné,“ napísala vtedy na Instagrame. Svoje dve dcéry porodila tesne pred štyridsiatkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #potrat #Carmen Geiss

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...