Princ Harry prišiel o svoju srdcovú záležitosť!

Len pred dvoma týždňami sa princ Harry stretol v hudobnom štúdiu so spevákom Jonom Bon Jovim, aby spoločne naspievali duet pre podujatie "Invictus Games".

20.03.2020 14:10
princ Harry Foto:
Britský princ Harry s manželkou Meghan v Londýne.
debata

„Invictus Games“ sú pre princa Harryho srdcovou záležitosťou. V roku 2014 sa práve on stal kráľovským ambasádorom medzinárodného športového podujatia pre vojnových veteránov, ktoré sa teší čoraz väčšej popularite aj mediálnemu záujmu. Pre koronavírus sa však tento rok neuskutoční.

Len pred dvoma týždňami sa pritom stretol Harry v hudobnom štúdiu na slávnej Abbey Road so spevákom Jonom Bon Jovim, aby spoločne naspievali duet pre toto podujatie. K podporovateľom vojnových veteránov patrí už roky aj slávny spevák.

Spevák  Jon Bon Jovi a princ Harry na Abbey Road. Foto: SITA/AP
Jon Bon Jovi Spevák Jon Bon Jovi a princ Harry na Abbey Road.

Zrušenie podujatia potvrdili prostredníctvom Twitteru organizátori a vo videu sa súťažiacim aj fanúšikom tohto športového zápolenia prihovoril aj Harry. „Viem, akí ste všetci sklamaní. Hry sú vzpruha, ktorú všetci potrebujete. Ale vyzývam vás, aby ste sa počas nasledujúcich 12 mesiacov ešte viac sústredili na posilnenie svojho ducha a tela. V tomto zmysle sa už teraz teším na hry nasledujúci rok. Prosím, starajte sa v tomto období o seba, starajte sa o svoje rodiny,“ odznelo vo videu princa Harryho.

Spoluorganizovaniu a propagovaniu „Invictus Games“ sa práve princ Harry naplno venoval počas uplynulých rokov. V roku 2016 Harrymu s propagáciou podujatia pomohla aj kráľovná Alžbeta II., kedy natočili vtipný „video súboj“ s Michelle (56) a Barackom Obamovcami (58). Tohtoročné hry sa mali konať v holandskom Haagu, miesto podujatia sa každoročne mení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...