Samantha Fox sa zasnúbila! S touto čiernovláskou chce zostať do konca života

Linda Olsen (45) sa stala partnerkou 53-ročnej Foxovej v roku 2018.

03.04.2020 11:00
debata (2)

Samantha Fox, niekdajší sexsymbol 80-tych rokov, je zasnúbená! Jej vyvolenou sa stala Linda Olsen, usmiata čiernovláska, s ktorou tvorí speváčka a niekdajšia modelka pár od roku 2018. Správu priniesol britský denník The Sun.

Linda Olsen (45) sa stala partnerkou 53-ročnej Foxovej potom, čo v auguste 2015 zomrela jej dlhoročná partnerka Myra Stratton, ktorá bola zároveň aj jej manažérkou. S Foxovou tvorila pár od roku 2003.

Ako cituje denník The Sun zdroj z okolia speváčky: „Sam a Linda sú spolu veľmi šťastné a sú spoločne prežiť zvyšok života. Sú také zamilované a túžia svoj vzťah urobiť oficiálnym.“ Fox na Valentína zverejnila na svojom Instagrame vyznanie patriace práve jej partnerke, pridala aj niekoľko spoločných fotografií.

Rodená Londýnčanka začínala ako modelka, keď sa už ako 16-ročná objavila v šteklivej póze v denníku The Sun, podobne ladené zábery peknej tínedžerky sa objavovali aj v ďalších magazínoch nielen vo Veľkej Británii. V roku 1986 odštartovala svoju spevácku kariéru skladbou Touch Me, ktorá sa stala jedným z jej najznámejších hitov. Pieseň bola v tom období číslom jeden v hitparádach v niekoľkých krajinách sveta.

V roku 2003 Samantha Fox začala žiť s manažérkou Myrou Strattonovou a pre médiá sa vtedy vyjadrila: „Spávala som so ženami, ale žiadnu som nemilovala. Až teraz. Milujem ju a chcem s ňou byť po zvyšok života.“ V roku 2015 však Stratton podľahla rakovine.

V roku 2019 sa Samantha Fox objavila aj na Slovensku ako hudobný hosť na multižánrovom festivale Nestville Open Fest 2019 v Hniezdnom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Samantha Fox

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...