Ak Harry a Meghan zostanú v LA, bude to ich nočná mora! Odkazuje Sharon Osbourne

Pred pár dňami vojvodkyňa Meghan (38) a jej manžel, princ Harry (35), dali zbohom Kanade a zamierili do USA.

04.04.2020 12:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan.
debata (2)

Kde presne však budú aj so svojim synom Archiem žiť, doposiaľ známe nie je. Pravdou je, že v Los Angeles žije matka vojvodkyne a Archieho stará mama, Doria Ragland. Pred životom v Los Angeles však kráľovský pár vystríha Sharon Osbourne (67), televízna celebrita a manželka rockera Ozzyho Osbournea (71).

V rozhovore pre šou „The Talk“ (CBS) najskôr priznala, že nie celkom chápe ich rozhodnutie žiť práve tu. „Je to pre mňa divná predstava myslieť na to, že tu niekde žije princ,“ opísala. Narážala aj na fakt, že Los Angeles je plné bulvárnych novinárov a takisto paparazzov, ktorí po svojich „obetiach“ striehnu neustále.

„Ak im išli médiá v Británii na nervy, v Los Angeles im pôjdu na nervy ešte duplom,“ opísala Sharon Osbourne. Ak túžia po pokojnejšom živote, podľa jej slov Los Angeles nie je pre nich vhodné miesto na život, keďže tu žije množstvo hviezd, ktoré sú neustále prenasledované paparazzi fotografmi.

Preto im odporúča iný domov, pokojnejšiu oblasť. „Dúfam, že sa nasťahujú do Santa Barbary alebo do podobnej oblasti, kde by mohli žiť normálnejší život. Ak však zostanú priamo v Los Angeles, bude to pre nich, čo sa médií týka, nočná mora. Nebudú môcť žiť žiaden život,“ dodala.

Už pár dní sú Harry a Meghan „oslobodení“ od povinností kráľovskej rodiny a majú tak za sebou prvé okamihy slobody. Streda, 1. apríla, sa tak niesla v znamení ich nového začiatku a Megxit bol definitívne ukončený. Akých úloh sa teraz ujmú, to nie je úplne jasné. Otázkou je, či sa z popredných členov kráľovskej rodiny teraz stanú medzinárodné celebrity, patróni charitatívnych organizácií, prípadne „globálni influenceri“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Los Angeles #Sharon Osbourne #vojvodkyňa Meghan

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...