Po dvoch potratoch je opäť šťastná! Hilaria Baldwin bude 5-násobnou mamou

36-ročná trénerka jogy sa so správou pochválila na Instagrame.

07.04.2020 14:00
Manželský pár Hilaria Baldwin a Alec Baldwin na... Foto: ,
Manželský pár Hilaria Baldwin a Alec Baldwin.
debata

Hilaria Baldwin má ohromný dôvod na radosť! S manželom, hercom Alecom Baldwinom, čakajú ďalšieho potomka. Spoločne už majú štyri ratolesti.

36-ročná Hilaria Baldwin sa so správou pochválila svojim fanúšikom, ktorých má na Instagrame vyše 700 000. Zverejnila kratučné video, na ktorom počuť tlkot srdiečka. „Zapínam zvuk, pretože nechám prehovoriť moje dieťatko. Nemám slov, aby som opísala pocity, ktoré vo mne vyvoláva tento zvuk,“ napísala k zverejnenému videu trénerka jogy a mama ratolestí – Carmen (6), Rafaela (4), Leonarda (3) a Romea (1).

Jej šťastie je o to väčšie, že v nedávnom období o dve deti prišla, potratila. Na jeseň 2019 sa prostredníctvom Instagramu podelila s fanúšikmi o smutnú správu: "S ľútosťou oznamujeme, že sme sa dnes dozvedeli, že v štyroch mesiacoch (tehotenstva, pozn.) zomrelo naše bábätko. Chceme, aby ste všetci vedeli, že aj napriek tomu, že teraz nie sme v poriadku, budeme,“ napísala vtedy Hilaria Baldwin.

Alec Baldwin tvorí s 35-ročnou Hilariou pár od augusta 2011, pričom v apríli 2012 sa zasnúbili a v júni sa zosobášili. Herec Alec Baldwin má tiež 24-ročnú dcéru Ireland s bývalou manželkou, herečkou Kim Basingerovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Alec Baldwin #Hilaria Baldwin

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...