Brosnanova bacuľka za mlada? Musíte ju vidieť! Nečudo, že očarila agenta 007

Pierce Brosnan a Keely Shaye Smith oslávili priam neuveriteľné, 26. výročie zoznámenia.

11.04.2020 11:00
Pierce Brosnan Foto:
Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith na Zlatých glóbusoch.
debata (3)

Dvojica začala spolu randiť v roku 1994 a pred oltár sa postavili v roku 2001. Niekdajší predstaviteľ agenta 007 sa na spoločné výročie ozval aj prostredníctvom Instagramu, kde ho sleduje 1,3 milióna fanúšikov.

„Moja anjelská Keely, ďakujem za to, že si do môjho života priniesla takú lásku a krásu, že si z týchto dvadsiatich šiestich rokov urobila najväčšiu radosť môjho života … Šťastné výročie, ty moje dievča s hnedými očami,“ napísal 66-ročný herec k zverejnenej archívnej fotografii, na ktorej pózuje so svojou láskou, zrejme v čase ich zoznámenia.

Na výročie ich zoznámenia si zaspomínala aj jeho manželka, ktorá na Instagrame napísala: „Stále oslavujem deň, keď sme sa stretli… na pláži v Mexiku.“ Takisto pridala archívnu fotografiu. Ako vidieť na oboch zverejnených záberoch, Keely Shaye Smith vyzerala naozaj očarujúco a nečudo, že sa jej podarilo „uloviť“ srdce jedného z najpríťažli­vejších mužov filmového plátna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Still celebrating the day we met ...on a beach in Mexico. Happy 26th my love 4/8 (1994).

Príspevok, ktorý zdieľa Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan),

Novinárka Keely Shaye Smith je hercovou druhou manželkou, spoločne vychovávajú dvoch synov – Parisa (18) a Dylana (22). V roku 1980 sa Brosnan oženil s hereckou kolegyňou, Cassandrou Harrisovou. O jedenásť rokov po svadbe zomrela na rakovinu.

Zľava: Avery Wheless, Dylan Brosnan, Keely... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
77th Annual Golden Globe Awards - InStyle and Warner Bros. Afterparty Zľava: Avery Wheless, Dylan Brosnan, Keely Brosnan, Pierce Brosnan, Paris Brosnan a Alex Lee Aillon spoločne na párty InStyle a Warner Bros.

Dvojica, ktorú delí vekový rozdiel 10 rokov, patrí k najstabilnejším párom šoubiznisu, manželka Brosnana často sprevádza aj na červených kobercoch. Keely Shaye Smith, elegantná bacuľka, stojí pyšne po manželovom boku vyše štvrťstoročie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #James Bond #Pierce Brosnan

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...