Selena Gomez prehovorila o bulvári, zaujme jej podoba... je to vôbec ona?!

Speváčku Selenu Gomezovú vyspovedala pre nové vydanie magazínu Interview herečka Amy Schumer a jednou z tém rozhovoru sa stal aj tlak médií, ktorý 27-ročná speváčka zažíva už roky.

14.04.2020 00:00
debata (2)

„Nikdy nebol môj zámer stať sa zdrojom bulváru… vymklo sa to kontrole,“ vyhlásila v interview Gomez. „Odrazu som sa pristihla pri tom, ako si hovorím: ‚Počkať, veď nič z toho nie je pravda‘. Spôsob, akým sa média snažili vysvetľovať veci, vyznieval naozaj zle. Hoci v skutočnosti nie je predsa nič zlé na tom, ak potrebujete na chvíľu zmiznúť alebo ak ste sa zamilovali,“ pokračovala Gomez.

Aj to ju však viedlo k tomu, aby bola otvorenejšia. „Zabíjalo ma, že mi ľudia berú moje vlastné slová, môj pohľad. Som mladá a mením sa neustále. Nikto nemá právo hovoriť mi, ako mám žiť môj život,“ komentovala ďalej speváčka a herečka.

Selena Gomez  na premiére filmu Dolittle. Foto: SITA/AP
Selena Gomez Selena Gomez na premiére filmu Dolittle.

Rozhovor v novom vydaní magazínu sprevádza aj séria záberov, ktoré ju ukazujú v celkom inom svetle, než doposiaľ boli fanúšikovia zvyknutí. Gomezovej imidž je športový, priam pripomína dievča z ulice, na hlave dve zapletené vrkoče, čierne legínsy a top.

Aj na fotografii, ktorá ozdobila titulnú stranu časopisu, je na prvý pohľad nespoznateľná. Čo poviete, páči sa vám práve takto?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #podoba #Interview #Amy Schumer

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...