Život v Los Angeles? Princ Harry ho nezvláda ľahko... problémy v raji?

Bolo to rozhodnutie ostrosledovaného manželského páru. Ale len čas ukáže, či pre britského princa Harryho bolo múdre aj s manželkou Meghan zamieriť na americký kontinent.

14.04.2020 09:19
debata (6)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“We know that [Prince Harry] is keenly involved in youth and global environmental issues and Dr. Goodall believes that his visit will inspire the participants knowing that someone of his stature is eager to learn of their efforts," the Jane Goodall Institute spokesperson said. "Those involved in @rootsandshoots are already making a vast difference in their countries to benefit the community, animals, including domestic animals and the environment we all share." Read more about #princeharry ‘s visit to the Roots & Shoots global summit at #Windsor today! Link to piece in @goodmorningamerica in bio. Learn more and get involved at www.rootsandshoots.org | #janegoodall #drjanegoodall #sussexroyal #drgoodall #rootsandshoots #youthpower #activism #youth #changemakers #royalfamily #jgi #inspirational

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Jane Goodall (@janegoodallinst),

Ako píše britský Daily Mail, odvolávajúc sa na prírodovedkyňu Jane Goodallovú, s ktorou sa Harry priatelí, jeho život vraj nie je v USA jednoduchý.

Osemdesiatšesťročná odborníčka na primáty je údajne v neustálom kontakte s vnukom britskej panovníčky. „Neviem, aké má plány v rámci jeho profesionálnej kariéry, ale áno, sme v kontakte,“ uviedla pre Radio Times Goodall. „Myslím si, že momentálne je život pre neho trochu náročný,“ komentovala.

Odborníčka a ekologická aktivistka údajne o kroku Harryho a Meghan „opustiť“ povinnosti členov kráľovskej rodiny tušila už niekoľko mesiacov dopredu. Na letnom evente jej totiž princ prezradil, že pre svojho syna Archieho má iné plány ako kráľovské ceremoniály a predvádzanie sa pred kamerami.

S ryšavým synom zosnulej princeznej Diany spája Goodallovú najmä láska k zachovaniu divokej prírody. „Jediné, v čom sa líšia naše názory, je lov. Harry aj s Williamom poľujú. Ale myslím si, že pre Harryho aj toto čoskoro skončí, pretože Meghan nemá rada lov v prírode,“ podotkla ešte pre Radio Times Jane Goodall.

zväčšiť Záber z 5. marca 2020: Princ Harry a jeho... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ Harry a jeho manželka Meghan prichádzajú na vyhlásenie cien Endeavour Fund Awards Záber z 5. marca 2020: Princ Harry a jeho manželka Meghan prichádzajú na vyhlásenie cien Endeavour Fund Awards v Londýne. Išlo o jednu z posledných podujatí, na ktorom sa oficiálne zúčastnili ako členovia kráľovskej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Los Angeles #zivot #náročné obdobie #vojvodkyňa Meghan

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....