Znovu mladý milenec?! Beckinsale ruka v ruke s mužom mladším o 24 rokov

Zdá sa, že má slabosť pre naozaj mladých partnerov! Herečku Kate Beckinsaleovú zachytili objektívy paparazzov počas prechádzky. Za ruku ju držal muž mladší o 24 rokov!

15.04.2020 00:00
debata (2)
Štyridsaťšesťročná Kate Beckinsale počas... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
ate Beckinsale Štyridsaťšesťročná Kate Beckinsale počas udeľovania Producers Guild Awards v Hollywoode.

Britská rodáčka, ktorá žije v Los Angeles a ktorá aj vo svojom veku 46 rokov púta pozornosť bezchybným a veľmi mladistvým vzhľadom, sa podľa správ portálu TMZ.com, dala dohromady s kanadským muzikantom Goodym Graceom.

Dvojica sa mala spolu prechádzať počas uplynulej nedele v kalifornskom Brentwoode. Držali sa za ruku, ale inak si nežnosti neprejavovali. Beckinsaleovú a 22-ročného Goodyho prvýkrát zachytili objektívy už v januári tohto roka.

Herečka sa však v tom čase vyhla komentovaniu svojho súkromia a táto „kauza“ aj vo svetle aktuálnych udalostí akoby vyšumela do prázdna. Teraz je však zjavné, že mladý Kanaďan pomáha hviezde série Underworld vyrovnať sa s izoláciou a karanténou.

Pre herečku, ktorá je matkou dospelej dcéry, nejde o prvého mladého partnera. Jej výpočet z posledného roka je celkom pestrý. Beckinsale sa stretávala pár týždňov s hercom a komikom Petom Davidsonom, pár tvorila aj s hercom Mattom Rifeom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #vekový rozdiel #Kate Beckinsale

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....