Neopovážte sa sťažovať na ťažké časy izolácie, vyzval celebrity Ricky Gervais

Jeho ostrý jazyk pozná celý svet aj vďaka tomu, že si ho párkrát nabrúsil pri kolegoch z vlastných radov. Herec a komik Ricky Gervais sa nedrží v úzadí ani tentoraz.

16.04.2020 08:00
debata
Moderátor Ricky Gervais na 77. ročníku Zlatých... Foto: SITA/AP, Paul Drinkwater
Moderátor Ricky Gervais počas vyhlásenia cien 77. ročníka Zlatých glóbusov. Moderátor Ricky Gervais na 77. ročníku Zlatých glóbusov.

Britský rodák sa opäť pustil do vlastných radov. Kriticky sa totiž vyjadril na adresu celebrít, ktoré sa sťažujú na obdobie karantény a nútenej izolácie. Pre denník The Sun pokáral všetky „celebrity, vrátane mňa samého“, ktoré sa sťažujú, zatiaľ čo sú zavreté v luxusnej vile s bazeném, kým mnohí ľudia riskujú vlastné životy v každodenných činnostiach v zdravotníctve, ale aj v službách.

„Keď sa toto skončí, už nikdy nechcem počuť vzdychať ľudí nad tým, v akom stave je zdravotnícky systém, nechcem počuť sťažnosti na zdravotné sestry,“ uviedol pre denník Gervais.

„Títo ľudia robia v 14-hodinových šichtách a nesťažujú sa. V rúškach, s bolesťami a riskovaním vlastného zdravia a zdravia svojich rodín pracujú nesebecky. A potom vidím niekoho, kto sa sťažuje zo svojej vily s bazénom. Úprimne, také niečo fakt nechcem počuť,“ komentoval Gervais.

Pandémia koronavírusu zastihla herca v jeho rodnej Británii, kde situácia nie je ľahká. Určite aj pre oneskorené opatrenia, s ktorými vláda premiéra Borisa Johnsona otáľala. Paradoxne sa potom vírusom nakazil aj on sám. Najnovšie správy hovoria o tom, že Johnsonov posledný test na koronavírus bol negatívny.

Médiá tiež nezabudli upozorniť, že o britského premiéra sa celý čas starali dve zdravotné sestry, ktoré sú imigrantkami a do Británie prišli za lepšou budúcnosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Boris Johnson #Ricky Gervais #koronavírus

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...