Nový záber Willisa z karantény s bývalou šokuje: Je to dôvod, prečo sú spolu?

Posledné týždne trávia čas neustále spolu. Herca Bruca Willisa zachytávajú zábery v dome jeho bývalej manželky Demi Mooreovej.

22.04.2020 12:50
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

father

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Aj s troma dcérami, ktoré mu porodila. Naposledy zverejnená fotka však vyvolala nové špekulácie.

Niekdajší akčný hrdina má zjavne blízko ku svojej najmladšej dcére Tallulah. V karanténe jej už strihal vlasy nakrátko alebo s ňou pózoval v prúžkovanom pyžame. Najnovšie pribudol záber, kde dnes už zrelý šesťdesiatnik pózuje s dcérou oblečenou do trička s motívom slávneho otcovho filmu Smrtonosná pasca. „Otec,“ napísala len stručne 26-ročná dcéra niekdajšieho slávneho páru Hollywoodu.

Nie je to však len spoločné pokrvné puto otca a dcéry, ktoré na fotografii zaujme. Doslova šokujúco totiž pôsobí štíhlosť Tallulah Willisovej, čo vidieť najmä na detaile jej rúk. V jej prípade sa doslova hodí, že vyzerá ako „kosť a koža“.

Médiá sa už niekoľko týždňov dohadujú, prečo nechal Willis doma svoju súčasnú manželku Emmu Hemingovú s ich dvoma vlastnými dcérami. Práve pri najnovšej fotografii sa objavili špekulácie, že je to zdravotný stav Tallulah, ktorý je hlavným dôvodom.

Samozrejme, rodina nič podobné nepotvrdila a o svojom súkromí spoločne zaryto mlčia. Nevyjadruje sa ani spomenutá Heming, ktorá naopak zo svojho vlastného domu posiela srdečné odkazy pod zábermi jej nevlastných dcér či dokonca na Instagram Demi Mooreovej. Každopádne, jedno je isté – ak sa dá hovoriť o súdržnosti rodiny, potom tá Willisova a Mooreovej môže ísť naozaj príkladom…

debata chyba

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...