Generácia našich rodičov to poriadne sku...la, rozčuľuje sa Thurmanovej dcéra

Svetová pandémia s koronavírusom má rôzne podoby. Strach, hnev, frustráciu. K tým dvom neskôr menovaným má, zdá sa, bližšie aj herečka Maya Hawke, dcéra slávneho páru Umy Thurmanovej a Ethana Hawka.

23.04.2020 00:00
debata
Herečka Maya Hawke v prúžkovanom nohavicovom... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Maya Hawke v prúžkovanom nohavicovom kostýme s dvojradovým sakom. Herečka Maya Hawke v prúžkovanom nohavicovom kostýme s dvojradovým sakom.

V rozhovore pre magazín Nylon sa hrdinka z projektov Stranger Things či Malé ženy rozhorčene vyjadrila na adresu súčasnej situácie a dokonca tvrdí, že za to môže generácia jej rodičov. „Som rozčúlená nad generáciou našich rodičov,“ vyhlásila Hawke.

„Mali to také ľahké, celý čas boli na nejakých drogách, vozili sa na veľkých autách, ktoré žrali litre benzínu. Ničili naše životné prostredie a volili zlých lídrov a popri tom nemali žiadne vojny, žiadne mory, žiadne pandémie,“ pokračovala herečka.

„My sme dvadsiatnici, ktorí by si mali život užívať, zabávať sa, žúrovať, brať drogy. A namiesto toho… musíme sa strachovať, že naša planéta umiera a musíme sa báť tejto pandémie a k tomu všetkému máme strašného prezidenta. Je to nesmierne iritujúce, oni nám to sku..li,“ doplnila ešte Maya Hawke.

Zmierlivejšie už dodala, že je v poriadku a má vlastne veľmi šťastný život, no zároveň sa cíti úplne zmätená a má z toho celého depresívne pocity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #rodičia #hnev #Maya Hawke #koronavírus

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...