Angelinu Jolie opísal ako anjela! Kilmer k nej zahorel láskou, ich romancu ukončil Pitt

Herečka Angelina Jolie očarila nejedného slávneho kolegu.

23.04.2020 10:05
debata

Ako priznal herec Val Kilmer(60) vo svojej knike s názvom I'm Your Huckleberry, láskou ku krásnej držiteľke Oscara zahorel aj on.

V roku 2004 spoločne stáli pred kamerami snímky režiséra Olivera Stonea, Alexander Veľký. Ako informuje UsWeekly, herci sa spolu spoznali ešte predtým a boli priatelia. „Vyvinulo sa medzi nami priateľstvo,“ napísal Kilmer vo svojej knihe. Bolo to v období, kedy mama herečky prehrala boj s rakovinou.

Angelina Jolie a Val Kilmer v roku  2005. Foto: SITA/AP
Angelina Jolie Angelina Jolie a Val Kilmer v roku 2005.

Keď sa streli pred kamerami filmu Alexander Veľký, Jolie ho celkom očarila. „Bol som zachránený z pekla osamelosti anjelom. Pravdepodobne tým najúchvatnejším a najskutočnejším. Angelinou,“ cituje úryvok z knihy „The Mirror“. Následne napísal: „Keď sa ma ľudia pýtajú na Angelinu, tak odpovedám, že je iná, ako ostatné ženy a superhviezdy. Úžasnejšia. Múdrejšia. Tragickejšia. Magickejšia. Autentickejšia. Oplatí sa to? Oplatí sa byť s niekym, koho musíte týždne spoznávať, aby ste mu porozumeli? Áno.“

Angelina Jolie si v roku 2005 adoptovala Maddoxa. Foto: SITA/AP, IAN WEST
Angelina Jolie Angelina Jolie si v roku 2005 adoptovala Maddoxa.

V tom čase mala Jolie 29 rokov a bola jednou z najobdivova­nejších hviezd a navyše, bola single potom, čo sa rozišla s hercom Billy Bobom Thorntonom. „Nevedel som sa dočkať, kým ju pobozkám,“ zdôveril sa v knihe. Navyše, herečka v tom čase adoptovala svoje prvé dieťa, Maddoxa, a podľa jeho slov boli médiá priam posadnuté touto „novodobou Maddonou“ – dokonalým obrazom nedosiahnuteľnej hviezdy s materinským inštinktom.

Ich románik netrval dlho, city ochladli s koncom veľkolepého filmového diela a so začiatkom nového projektu herečky. Angelina pri ďalšom nakrúcaní stretla svojho osudového muža, Brada Pitta. V roku 2005 s ním nakrúcala akčnú komédiu Pán a pani Smithovci a ich príbeh lásky sledoval celý svet. Napokon, až do ich rozchodu v roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #Val Kilmer

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...