FOTO: Verešovej dcéra tínedžerka? Podoba so slávnou mamou vyráža dych...

Zdá sa, že slovenská modelka a hviezda mnohých večierkov Andrea Verešová je so súčasným stavom celkom spokojná. Konečne si užíva rodinu a bežné domáce "radosti".

23.04.2020 13:00
debata (2)

Na svojom Instagrame zverejnila pred pár dňami záber z kuchyne, kde sa spoločne s dcérou Vanessou pustili do varenia. „Jej požiadavka boli jahodové knedle. Tak sa naučila, ako ich pripraviť,“ napísala k fotografii niekdajšia slovenská kráľovná krásy. „Veru my sa doma nikdy nenudíme. Ani v izolácii,“ doplnila ešte.

Na zábere, kde spoločne s dvanásťročnou dcérou Vanessou spoločne pripravujú obľúbené jedlo, však zarazí aj iný fakt. Tínedžerka, ktorá je starším z detí Verešovej z manželstva s Danielom Volopichom, je až nápadne podobná svojej slávnej mame. Rovnaké črty, podobný úsmev – skrátka, jablko nepadlo ďaleko od stromu.

Namiesto modelingu je však skôr pravdepodobné, že sa „kariéra“ Vanessy Volopichovej spojí so športom. Ešte začiatkom tohto roka ukázala, že má talent na zasneženom svahu a dokonca si na zimnej „karlovarskej“ olympiáde vybojovala prvú cenu v snouboardcrosse. V športových aktivitách dcéru výdatne podporuje aj otec, známy právnik Daniel Volopich.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy mother’s day. Thank you mom because you are the best mom ever!❤️ #mom #myfavoriteday

Príspevok, ktorý zdieľa Váneša (@_vanejsa_),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Instagram #Andrea Verešová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...