Aj tento slávny hrdina je paf z Brada Pitta! Čoho sa dočkal na prvom stretnutí?

Herec Brad Pitt si aj vďaka skvelému výkonu vo filme Vtedy v Hollywoode vyslúžil sošku Oscara a zvýšenú pozornosť verejnosti. A práve na premiére spomenutého filmu minulý rok doprial exkluzívny zážitok jednému zo svojich kolegov.

25.04.2020 00:00
debata
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Foto: SITA/AP, Rob Grabowski
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con.

Reč je o hercovi Chrisovi Hemsworthovi, predstaviteľovi Thora, ktorý je idolom celej generácie filmových fanúšikov. Pre Hemswortha je však idolom práve Brad Pitt a pre magazín People herec opísal ich prvé stretnutie. Udialo sa na minuloročnej letnej premiére Vtedy v Hollywoode.

„Prišiel nám podať ruku a ja som ho objal. Ale bol s tým v pohode,“ vyhlásil 36-ročný Hemsworth. „Nevrhla sa na mňa žiadna ochranka, ani nič podobné. Bolo to fantastické. Bol úžasný a presne taký príjemný, akého som si ho predstavoval,“ komentoval ešte hviezdny „fanúšik“.

Brad Pitt počas minuloročnej premiéry filmu... Foto: SITA/AP
Brad Pitt Brad Pitt počas minuloročnej premiéry filmu Vtedy v Hollywoode.

Hemsworth narozdiel od mnohých svojich kolegov nežije v Hollywoode a tak stretnutia s hviezdnymi susedmi nie sú pre neho bežné. S manželkou Elsou Pataky a ich troma deťmi sa rozhodli žiť v Austrálii.

Verným kamarátom predstaviteľa komiksového Thora je však herec Matt Damon a jeho manželka, ktorí ich spoločne s vlastnými deťmi často v Austrálii navštevujú. Hemsworth sa však už dávnejšie nechal počuť, že svoju „hviezdnu“ pozíciu si v rodnej krajine vôbec neuvedomujú. „Nikto to tam nerieši,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Chris Hemsworth #fanúšik #nadšenie

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...