Predstaviteľ Thora má domov v Austrálii: Toto mi vadilo na živote v Hollywoode

Chris Hemsworth a Elsa Pataky sa už pred pár rokmi rozhodli odísť z Los Angeles do Austrálie, hercovho rodiska.

27.04.2020 00:00
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Foto: ,
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con.
debata

Predstaviteľ Thora uviedol, prečo sa s manželkou, herečkou Elsou Pataky, pre tento krok v roku 2015 rozhodli. „Keď vás práca dusí, každá konverzácia, ktorú vediete a každý billboard, ktorý vidíte, sa týka filmu alebo čohokoľvek z tohto odvetvia, strácate nadhľad,“ uviedol Hemsworth v rozhovore pre The Sunday Telegraph. Takže 36-ročný herec sa spolu s manželkou a ich troma deťmi – dcérou Indiou (7) a dvojičkami Sashom a Tristanom (6) presťahovali do Austrálie a dali tak Hollywoodu zbohom.

Tu začali žiť normálnejší život. Rodina býva v Byron Bay, vyhľadávanom letovisku neďaleko Sydney. Dokonca rodina presvedčila na návrat do Austrálie aj Liama Hemswortha, mladšieho brata Chrisa, aby sa po rozchode s manželkou, Miley Cyrusovou, takisto vrátil domov. On tak urobil. Život v Byron Bay si nevie slávny filmový Thor vynachváliť. „Neexistuje jediná osoba, s ktorou by som spolupracoval, alebo ktorá by bola medzi mojimi blízkymi priateľmi a pohybovala sa vo filmovom biznise, čo je veľmi osviežujúce,“ uviedol herec a dodal: „Je to skvelé pre moje deti aj moju ženu.“

Opísal, že je pre neho dôležité tráviť čas s deťmi. „Sú vo veľmi špecifickom veku. Sú ešte malé, ale čoraz viac si uvedomujú, keď odchádzam. Mám nejaké povinnosti voči médiám, nejaké promo akcie, ale väčšinu času som doma,“ dodal napokon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...