Šťastná mama Cameron Diaz: Keď sa ráno môj motor naštartuje, frčí celý deň

Prvé mesiace bola herečka na vyjadrenia o svojej dcérke skúpa.

26.04.2020 14:00
Rok 2011: Herečka Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na archívnej fotografii.
debata

Prešli takmer 4 mesiace a 47-ročná hviezda filmov ako Niečo na tej Mary, Maska či Charlieho anjeli o svojej malej Raddix hovorí čoraz častejšie. Aj o tom, ako jej zmenila život či akým režimom aktuálne spolu s manželom žijú.

47-ročná slávna blondínka a jej 40-ročný manžel, muzikant Benji Madden, sa stali rodičmi koncom decembra, dcérku im porodila náhradná matka. V instagramovom rozhovore opísala, ako sa striedajú s manželom pri malej. Podľa herečky ako rodičia dobre fungujú aj preto, že majú odlišné spánkové rytmy. Ako prezradila fanúšikom na Instagrame, Madden je skôr nočný typ, ono chodí do postele skoro.

„Tento systém je dobrý pre nás oboch. Môžem ísť spať o pár hodín skôr a on ju nakŕmi neskoro večer,“ hovorí herečka. „Potom sa ja zobudím skoro, trávim s ňou ráno a Benji môže spať.“ Ani v čase koronakrízy a karantény sa nenudí. „Vstávam skoro ráno a neprestávam sa hýbať dovtedy, než padnem do postele. Keď sa ráno môj motor naštartuje, potom frčí naplno celý deň.“ Ako dodala, jej koníčkom sa stalo najmä varenie. "Je to moje potešenie, ktoré mi prináša veľa radosti. Milujem najmä cestoviny, jem ich každý večer.

Cameron Diaz sa za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte vydala v roku 2015. Ich dcérka Raddix Chloe Wildflower Madden prišla na svet 30. decembra v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #materstvo #Cameron Diaz

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...