Ona medituje, on rúbe stromy! Slávni manželia trávia karanténu každý sám...

Iba nedávno sa objavili správy o tom, že herečka a tanečnica Julianne Hough sa rozhodla tráviť karanténu bez svojho manžela. Hokejista Brooks Laich je zavretý na samote v dome na vidieku.

27.04.2020 00:00
debata
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere. Tanečnica a herečka Julianne Hough a jej manžel Brooks Laich na archívnom zábere.

Blondínka, ktorá sa pred časom objavila aj v porote šou Amerika hľadá talent, prezradila, čo bol dôvod ich spoločného manželského rozhodnutia. „Byť tri mesiace na turné, cestovať, popri tom spúšťať vlastný biznis…bolo toho veľa. Takže môcť byť doma a zastaviť sa na chvíľu, pozrieť sa sám do seba a spojiť s mojím vnútorným hlasom bolo priam požehnanie,“ uviedla pre magazín Oprah.

„Som sama. Môj manžel je v Idaho, kde veľa manuálne robí, trávi čas na dvore, v záhrade…takže skrátka teraz sa venujeme každý svojim vlastným veciam. Ale je to skutočne magický čas,“ komentovala Hough, ktorú nedávno reportéri zachytili v uliciach Los Angeles s hercom Benom Barnesom. O dôvode, prečo sa stretáva práve s ním, však hviezda nehovorila.

Houghovej manžel, 36-ročný hráč NHL, sa tiež odmietal vyjadrovať k dohadom o tom, či to medzi ním a jeho polovičkou škrípe. Svoju vlastnú izoláciu si však tiež nevie vynachváliť. „Som vonku od rána 7.30 do nejakej piatej poobede. Mám to pozemok s veľkosťou desať akrov, takže som sa pustil do čistenia. Vypílil som nejaké stromy, vyčistil trávu, postavil kamenné steny,“ opísal Laich svoju karanténu, ktorú si vraj nadovšetko užíva.

„Kúpil som tento dom v roku 2014 a nikdy som tu nestrávil dostatok času. Bol som tu možno tak jeden týždeň v roku a pritom je to môj vysnívaný dom. Takže som sa rozhodol, že tu strávim času viac,“ doplnil ešte športovec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julianne Hough #izolácia #karanténa #Brooks Laich

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...