Opitá moderátorka Kušnírová havarovala!

Moderátorka relácie televízie JOJ Politika.sk Silvia Kušnírová (28) havarovala v skorých ranných hodinách v Považskej Bystrici. Vodičke namerali 0,75 mg/l, čo je 1,56 promile.

11.09.2007 10:34 , aktualizované: 14:54
Silvia Kušnírová Foto:
Silvia Kušnírová
debata

„Vodičke zadržali policajti priamo na mieste vodičský preukaz. V správnom konaní jej hrozí finančná sankcia do 15 -tisíc korún korún a zákaz vedenia motorových vozidiel až na dva roky,“ povedala Katarína Hlaváčová, policajná hovorkyňa v Trenčíne. Vedenie televízie zatiaľ nerozhodlo či stiahne moderátorku dočasne z politickej relácie.

„Zatiaľ  si dávame dokopy informácie. Naša moderátorka sa musí podrobiť napriek ľahším zraneniam ešte lekárskym vyšetrenia,“ uviedol člen vedenia televízie Daniel Krajcer. Vysielanie neďelňajšej relácie V politike však podľa neho nie je ohrozené.  „V tejto chvíli je najdôležitejšie, aby bola Silvia opäť v poriadku. Všetko ostatné budeme riešiť postupne. Spoluprácu s ňou plánujeme aj naďalej, všetko závisí od jej zdravotného stavu,“ povedal moderá­torkin nadriadený, riaditeľ pre spravodajstvo a publicistiku TV JOJ, Roland Kubina.

„Je mi veľmi ľúto, čo sa stalo. Uvedomujem si, že som spravila veľkú chybu a som vďačná za to, že som nikomu inému neublížila,“ ospravedlnila sa tvár politickej relácie prostredníctvom tla­čovej správy TV JOJ.

Kušnírová na aute značky Mercedes Benz išla v smere od Trenčína do Žiliny. V Považskej Bystrici neprispôsobila rýchlosť pričom narazila do svahu a následne do dopravného značenia. Škodu na aute odhadli na 300 -tisíc korún.

debata chyba

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...