Ako akčná hrdinka! Halle Berry vyrazila do ulíc na motorke, spoznali by ste ju?

Nedávno ohúrila na Instagrame záberom v rámci "vankúšovej výzvy". Vyzerala ako diva z červeného koberca, aj keď len zabalená do vankúša. Ale takto by ste Halle Berryovú ani nespoznali.

28.04.2020 00:00
debata (3)
Herečka Halle Berry vyrazila na svojej motorke... Foto: LESE/BAMBAM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Halle Berry vyrazila na svojej motorke do ulíc. Herečka Halle Berry vyrazila na svojej motorke do ulíc.

Slávna hollywoodska herečka a držiteľka Oscara sa objavila v uliciach Kalifornie počas uplynulého víkendu a bola takmer úplne inkognito. Akurát, paparazzovia ju už poznajú a navyše striehli pri jej vile, aby im nič neuniklo.

A tak im neunikla ani 54-ročná herečka, ktorá sa vybrala dotankovať svojho dvojkolesového tátoša – motorku KTM 390 Duke. Dvojnásobná mama nič nepodcenila a na motorke vyzerala takmer ako akčná hrdinka. Oblečená celá v čiernom, v koženej bunde, ale s bielou prilbou na hlave.

Herečka sa údajne išla previesť a vyvetrať si hlavu z dlhých týždňov karantény. Zostala tak chvíľu bez svojich dvoch ratolestí, dcérky Nahly a syna Macea, s ktorými jej pomohla opatrovateľka.

Herečka len nedávno v živom vstupe v šou Jimmyho Fallona prezradila, že bola nútená dcére Nahle vyholiť kúsok vlasov, lebo sa jej pramene zamotali tak, že nešlo urobiť nič iné. S magazínom Women's Health sa hviezda podelila aj o svoje tipy na cvičenie v čase samoizolácie a karantény, kvôli ktorej sa zatvorili fitness-centrá. Prečítať si o tom môžete tu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #motorka #Halle Berry #voľno #karanténa

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...