Najradšej úplne 'bez'! Gwyneth Paltrow si tento zvyk pestuje už od školy

Herečku Gwyneth Paltrowovú pravidelne zaraďujú do rebríčkov najkrajších žien sveta a nemení na tom nič ani blížiaca sa päťdesiatka. Možno práve naopak, hviezda totiž stále prekvapuje svojimi prirodzenými pôvabmi.

29.04.2020 00:00
debata (1)
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére The Politician. Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére The Politician.

Pre magazín People, ktorý len nedávno vydal svoje špeciálne vydanie venované najkrajším ľuďom planéty, prezradila, že nikdy nebola milovníčka mejkapu a výrazného líčenia. „Vždy som milovala nemať žiaden mejkap. Pre mňa byť nalíčená znamená, že idem do práce,“ komentovala Paltrow.

„Chodila som do čisto dievčenskej školy a tam sme nenosili žiaden mejkap. Neobliekali sme sa kvôli niekomu (chlapcom). Počas celej strednej školy sa líčenie nestalo mojou dennou rutinou. A myslím si, že čiastočne aj preto, že som tak trochu chlapčenský typ. A milujem pocit čistej pokožky,“ pokračovala blondínka.

Už niekoľko rokov sa okrem hrania realizuje Gwyneth Paltrow v rámci svojej wellness platformy GOOP. Napriek tomu, že jej názory čelia aj kritike verejnosti, ona je so svojím prístupom k životu spokojná.

V momentálnej karanténe, ktorú spôsobila pandémia koronavírusu, trávi herečka čas so svojím manželom Bradom Falchukom a, samozrejme, s oboma deťmi – dcérou Apple a synom Mosesom. Obe deti pochádzajú z manželstva s hudobníkom Chrisom Martinom z formácie Coldplay. Ten je momentálne zamilovaný do americkej herečky Dakoty Johnsonovej.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #zivot #pokožka #make-up

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....