Sťahovať sa do mesta paparazzov? Nad Harrym a Meghan sa chichoce aj Lohan

Zdá sa, že pre nových obyvateľov hviezdneho Los Angeles, princa Harryho a jeho manželku Meghan, má každý nejakú cennú radu. Nedávno sa k ich pobytu vyjadroval realitný maklér, teraz dokonca herečka Lindsay Lohan.

30.04.2020 09:00
debata
Herečka Lindsay Lohan sa spojila s MTV. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Lindsay Lohan Herečka Lindsay Lohan sa spojila s MTV.

Hviezdička, ktorá bola kedysi vyhľadávanou detskou a tínedžerskou herečkou, sa v rozhovore pre šou SiriusXM v rádiu nechala počuť, čo by mala kráľovská dvojica robiť, aby sa vyhla paparazzom. Moderátor Andy Cohen totiž začal vtipkovať, že kráľovský pár sa sťahuje do Malibu, kde sa to paparazzmi doslova hemží.

„To sa im podarí jedine, ak by vlastnili nejakú súkromnú pláž,“ reagovala so smiechom Lindsay Lohan v telefonickom rozhovore. „Tam sa nedá ísť na pláž bez toho, aby vás nefotili. Dokonca ani odsurfovať nedokážete tak ďaleko,“ pokračovala ryšavá hviezdička.

Už vážnejšie dodala, že v danom regióne je veľmi ťažké robiť niečo verejne. „Ale tieto časy im prajú, keďže každý je viac menej doma. Ale raz, keď sa toto celé pominie, mám pre nich jednu radu – najmite ši šoférov,“ povedala moderátorovi Andymu Cohenovi.

Pred pár dňami sa na adresu páru vyjadroval aj známy realitný maklér, ktorý priznal, že momentálne sa všetci makléri a realitné agentúry snažia dosiahnuť, aby mohli zastupovať Harryho s Meghan a pomôcť im s hľadaním luxusného príbytku. Nevedel však o nikom, komu sa to naozaj podarilo. Aj on narážal na potrebu súkromia kráľovskej dvojice a poznamenal, že on sám by im radil bývanie v stráženom komplexe alebo vilu s veľkým oploteným pozemkom a strážnikom 24 hodín denne k dispozícii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Lindsay Lohan #paparazzovia #Malibu #rada #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...