Princ Harry ako 3-ročný pred škôlkou! Vecička, ktorú si niesol ako poklad, sa hlási o slovo

Malé deti po celom svete, tie slovenské nevynímajúc, dobre poznajú animovaný seriál Mašinka Tomáš, zobrazujúci príhody modrej lokomotívy.

29.04.2020 12:00
debata

V tomto roku oslavuje seriál 75. výročie. Počas narodenín na ňu nezabudol ani princ Harry, ktorý sa malým fanúšikom animáku prihovorí v špeciálnej časti s názvom „Thomas & Friends: The Royal Engine“. V tejto časti navštívi mašinka Tomáš Londýn a dokonca aj Buckinghamský pa­lác.

V januári nahovoril princ Harry príhovor k... Foto: SITA/AP, Dave Poultney
Harry V januári nahovoril princ Harry príhovor k animovanému filmu Mašinka Tomáš (Thomas & Friends: The Royal Engine).

22-minútový film odvysiela v USA Netflix 1. mája, vo Veľkej Británii epizódu odvysielajú deň na to na Channel 5. Herečka Rosamund Pike prepožičia hlas novej postave, vojvodkyni z Loughboroughu. V rozprávke sa objaví aj animovaná kráľovná Alžbeta II. a princ Charles ako malý chlapec.

Harry príhovor k jubilejnej časti nahovoril v januári, ešte predtým, než s manželkou, vojvodkyňou Meghan (38), ohlásili odchod z kráľovskej rodiny.

Sám princ Harry má na rozprávku určite pekné spomienky – ako vidieť na fotografii z roku 1987, počas svojho prvého dňa v škôlke v Notting Hill si v ruke niesol hračku práve s motívom rozprávky Mašinka Tomáš. Na svoj „poklad“ si tak po vyše 30-tich rokoch určite zaspomínal.

Na fotografii z roku 1987, počas svojho prvého... Foto: SITA/AP, Martin Cleaver
princ Harry Na fotografii z roku 1987, počas svojho prvého dňa v škôlke v Notting Hill si v ruke niesol princ Harry hračku práve s motívom rozprávky Mmašinka Tomáš.

Len pred pár týždňami odpromovala svoj filmový džob vojvodkyňa Meghan, ktorá prepožičala svoj hlas dokumentu s názvom Elephant. Ten stanica Disney+ odvysielala 3. apríla. V dokumente mala manželka princa Harryho svoju výraznú úlohu bez toho, aby sa v ňom fyzicky objavila. "Som taká vďačná, že mám možnosť byť súčasťou tohto dokumentu,“ povedala Meghan v dokrútke, ktorú odvysielala práce ABC.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Mašinka Tomáš

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...