Slávny surfer vo vlnách! Je jasné, prečo má Liam Hemsworth také sexi telo

Z opätovného otvorenia pláží v Austrálii sa tešia najmä surferi.

30.04.2020 00:00
debata

Popri najslávnejšej z nich, Bondi Beach, sa otvorenia dočkali aj ďalšie pláže. Austrálske pláže v utorok otvorili len za účelom športovania. Návštevníkov počítajú, aby zaistili sociálne odstupy. Ľudia sa tak nemôžu zoskupovať na piesku alebo opaľovať, pláže zdobia nápisy ako „Surf and Go“.

Liam Hemsworth surfuje na pláži na Phillip Island. Foto: Profimedia
Liam Hemsworth Liam Hemsworth surfuje na pláži na Phillip Island.

Surfovanie si užil aj slávny herec Liam Hemsworth. Paprazzi ho nezachytili na Bondi Beach, ale na luxusnejšej pláži na ostrove Phillip Island. 30-ročný brat slávnejšieho Chrisa Hemswortha si obliekol surferský oblek a vychutnával si veľké vlny aj krátku prechádzku po pláži. Je to len pár dní dozadu, čo jeho vyšportované telo zdobilo titulku magazínu Men’s Health.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@menshealthmag @rikerbrothers @richdorment @scott.hendo

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

Pred pár dňami zachytili fotografi na pláži v Byron Bay jeho brata Chrisa, ktorý sa tu objavil s celu svojou rodinou. Sprevádzala ho manželka, španielska herečka Elsa Pataky (43), aj ich tri ratolesti – dcéra India (7) a dvojičky Sasha a Tristan (6).

Ako obaja bratia už v minulosti priznali v rôznych rozhovoroch, k surfovaniu ich odmalička viedli rodičia, ktorí žijú neďaleko Chrisa Hemswortha v Byron Bay. Liam Hemsworth sa do Austrálie vrátil potom, čo sa v auguste 2019 a to len 8 mesiacov po svadbe, rozpadlo jeho manželstvo so speváčkou a herečkou Miley Cyrusovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #Austrália

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...