Ohlásili rozvod, zostali pod jednou strechou! Dôvodom je... 'korona'!

Iba nedávno potvrdili, že sa budú rozvádzať, no stále žijú pod jednou strechou. Dôvodom pre manželov Kristin Cavallariovú a Jaya Cutlera sú ich ratolesti.

01.05.2020 15:30
Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin... Foto: ,
Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin Cavallariovej.
debata

Niekdajšia hviezda reality-šou a dizajnérka pred pár dňami potvrdila, že po desiatich rokoch vzťahu sa cesty s jej zákonitým partnerom rozchádzajú. Podľa magazínu People však dvojica stále býva v ich spoločnom dome v Nashville, ich odsťahovanie spomalila stále prebiehajúca pandémia koronavírusu v USA. Napriek tomu však údajne interakcie medzi partnermi sú minimálne.

„Nebavia sa veľmi spolu. V podstate hovoria spolu len o veciach, ktoré sa týkajú ich detí,“ komentoval pre People zdroj.

Pôvabná plavovláska, ktorá je matkou troch ratolestí, sa údajne sústredila na rolu matky a gazdinej, ktorá udržiava domácnosť. „Varí, upratuje, snaží sa decká udržať v nejakom režime, ktorý si žiadajú aktuálne časy karantény,“ pokračoval zdroj pre People.

Televízna hviezdička a hráč Národnej futbalovej ligy sa zoznámili pred desiatimi rokmi a ich vzťah po troch rokoch vyústil do svadby. Pre rozchod sa údajne rozhodli po návrate z Bahám, kde uviazla na pár dní v čase štartu epidémie koronavírusu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Kristin Cavallari #Jay Cutler

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...