Nicole Kidman: Keď prídete na vrchol, nič tam nie je. Život nemá zmysel bez...

Herečku Nicole Kidmanovú obdivujú mnohí filmoví fajnšmekri za jej variabilitu v herectve. V kariére toho dosiahla naozaj veľa.

02.05.2020 10:30
debata
Herečka Nicole Kidman na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nicole Kidman sa objavila v šatách Michael Kors. Herečka Nicole Kidman na archívnom zábere.

Austrálska rodáčka sa v rozhovore pre Wall Street Journal rozhovorila o výnimočných umeleckých momentoch svojho života, no neobišla ani tému vzťahov, rodiny či kariéry.

Pri otázke, ktorá kniha jej absolútne zmenila život, bez váhania odpovedala, že to bola Vojna a mier. „Čítala som ju veľmi mladá. Boli letné prázdniny a ja som sa zamilovala do tých postáv. Úplne som sa do nich ponorila,“ prezradila pre periodikum Kidman.

Za prelomový moment vo filmovej kariére zase považuje rolu kurtizány Satine v muzikáli Moulin Rouge. Bol to vraj práve telefonát od režiséra filmu Baza Luhrmanna, ktorý jej nadobro zmenil (nielen) profesionálny ži­vot.

Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.

Plavovláska, ktorá oslávila pred časom 52. narodeniny, však na margo hereckej kariéry a úspechu poznamenala tiež, že jedna vec je omnoho dôležitejšia ako profesionálny úspech a triumfy. „Keď sa dostanete na vrchol, dobre si pamätajte, že vás tam nič nečaká. Nič tam nie je. Bez ohľadu na to, čo ste v živote dosiahli pracovne, budete sa cítiť neuveriteľne osamelo, ak nie ste obklopený nejakou formou lásky,“ podotkla herečka, ktorá je vydatá za hudobníka Keitha Urbana.

Dvojicu spolu vychováva dve dcérky Sunday a Faith, z prechádzajúceho manželstva s hercom Tomom Cruisom má dve adoptívne deti – dcéru Isabellu a syna Connora.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodina #úspech #Nicole Kidman

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...