Klop, klop, tu je Charlotte! Tento rok oslavuje britská princezná narodeniny inak

Princezná pomáhala s doručovaním potravinovej pomoci v blízkosti rodinného sídla Anmer Hall v Norfolku.

02.05.2020 13:30
debata (2)

Nové fotografie, ktoré zverejnili pri príležitosti piatych narodenín britskej princeznej Charlotte, ukazujú malú členku kráľovskej rodiny pri pomoci počas koronakrízy. Informuje o tom spravodajský portál BBC, podľa ktorého Charlotte pomáhala svojej rodine pri doručovaní balíčkov s potravinovou pomocou seniorom a zraniteľným ľuďom v Norfolku.

Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
charlotte Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy.

O súbor fotografií sa v apríli postarala jej matka, vojvodkyňa z Cambridgea. Na jednej z nich malá Charlotte klope na dvere miestneho obyvateľa, pričom v ruke drží balík domácich cestovín. Princezná pomáhala s doručovaním v blízkosti rodinného sídla Anmer Hall, neďaleko kráľovninej rezidencie Sandringham.

Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Princezná Charlotte Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy.

Charlotte sa narodila 2. mája 2015 v londýnskej St Mary's Hospital. Jej matka, vojvodkyňa Catherine, ktorá je nadšenou amatérskou fotografkou a patrónkou Kráľovskej fotografickej spoločnosti, pravidelne zverejňuje fotografie svojich detí pri príležitosti ich narodenín. Charlotte má aj šesťročného brata Georgea a dvojročného brata Louisa.

Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy. Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
charlotte Princezná Charlotte pri pomoci počas koronakrízy.

Zamestnanci kráľovskej rezidencie Sandringham už päť týždňov pripravujú a doručujú potraviny pre seniorov a zraniteľné osoby v okolí, pričom podľa Buckinghamského paláca len počas prvého týždňa rozdali asi tisíc jedál.

V septembri začala princezná Charlotte navštevovať Thomas's School v londýnskom obvode Battersea, to isté zariadenie navštevuje aj jej starší brat, princ George. Prominentnú školu, podobne ako ostatné školy v Británii, pre pandémiu koronavírusu v marci zatvorili.

Charlotte Elizabeth Diana je druhým potomkom princa Williama a jeho manželky Catherine, ktorí majú okrem princa Georgea ďalšieho syna, princa Louisa. Princezná je štvrtou v poradovníku čakateľov na britský trón. Pred ňou sú jej starý otec princ Charles a princovia William a George.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlotte #norodeniny

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...