Syn Harryho a Meghan oslavuje 1 rok! Tu sú želania od členov kráľovskej rodiny

Presne pred rokom, 6. mája, prišiel na svet prvý spoločný potomok vojvodkyne Meghan a princa Harryho.

06.05.2020 12:35
Meghan Foto: ,
Archie Harrison Mountbatten-Windsor počas krstu.
debata

Chlapček sa narodil ráno o 5:26 a vážil 3,26 kg. Radostnú novinu vtedy šťastní rodičia zverejnili na svojom Instagrame slovami: „Sme radi, že môžeme oznámiť, že vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu privítali na svet skoro ráno, 6. mája, ich prvorodené dieťa.“

Syna, ktorého celé meno znie Archie Mountbatten-Windsor, rodičia už pár razy ukázali fanúšikom na Instagrame a očakáva sa, že jeho nové zábery budú zverejnené práve v stredu. Zatiaľ sa tak nestalo, ale malý Archie už od rána dostáva blahoželania od ostatných členov kráľovskej rodiny. Spomenula si naňho kráľovná Alžbeta II., aj Kate s Williamom či princ Charles. Pozrite sa, aké blahoželania mu poslali do Los Angeles, kde svoje prvé narodeniny, ďaleko od kráľovskej rodiny, oslávi.

Na svojho pravnuka nezabudla kráľovná Alžbeta II., bola jeho prvou gratulantkou. Zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje spolu s novorodencom nielen ona, ale aj jej manžel, princ Philip či Doria Ragland, mama vojvodkyne Meghan.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‪Happy Birthday to Archie Mountbatten-Windsor who is celebrating his 1st birthday today! . Archie is The Queen’s eighth great-grandchild. ‬

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

„Archiemu želáme šťastné prvé narodeniny,“ píšu malému oslávencovi na Instagrame vojvodkyňa Kate a princ William.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing Archie a very happy first birthday today!

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

A o slovo sa prihlásil aj princ Charles s manželkou, vojvodkyňou Camillou. „Všetko najlepšie želáme Archiemu, ktorý dnes oslavuje 1 rok,“ napísali k záberu.

Harry a Meghan majú za sebou rok plný zmien. Okrem toho, že sa stali rodičmi, urobili rázny krok – vzdali sa svojich oficiálnych povinností v rámci kráľovskej rodiny i peňazí z verejných zdrojov. Za svoj domov si namiesto Spojeného kráľovstva vybrali Severnú Ameriku. Manželský pár je teraz so svojím synčekom Archiem v Kalifornii, kde Meghan vyrastala a kde žije jej matka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...