Koniec skrývačky! V tejto luxusnej vile našli Meghan a Harry svoj domov

A je to vonku! Otázka, kde našli útočisko princ Harry s manželkou a synom, je po mnohých dohadoch vyriešená.

11.05.2020 14:30
debata (1)

Americké aj britské médiá už priniesli zábery luxusnej vily, v ktorej našiel sledovaný pár svoje kalifornské útočisko.

Vojvodkyňa Meghan a  jej manžel, princ Harry. Foto: SITA/AP, Simon Dawson
Britain Royals Vojvodkyňa Meghan a jej manžel, princ Harry.

Dvojica si prenajíma vilu od bohatého producenta a herca Tylera Perryho, ktorá sa ukrýva v Hollywood Hills, vo štvrti slávnych a bohatých. Ide o vilu postavenú na rozľahlom pozemku – nehnuteľnosť navrhnutá v toskánskom štýle v sebe ukrýva 12 kúpeľní a osem spální a stojí v celebritami vyhľadávanej oblasti s označením „Beverly Ridge“. Cena vily sa odhaduje na 16,6 milióna eur. Okrem iného ponúka úchvatný výhľad na Los Angeles, má niekoľko terás a samozrejme veľký bazén. Susedmi kráľovského páru sú hviezdy šoubiznisu ako Robbie Williams, Kendall Jenner, Charlie Sheen, Samuel L Jackson, Katy Perry, Rod Stewart či Cameron Diaz. Vila stojí ma pozemku s výmerou 89 000 štvorcových metrov.

Princ Harry a Meghan bývajú v luxusnej vile v... Foto: Profimedia
meghan Princ Harry a Meghan bývajú v luxusnej vile v Beverly Hills patriacej producentovi Tylerovi Perrymu.

Producent Tyler Perry bol v roku 2011 vyhlásený magazínom Forbers za najbohatšieho muža v zábavnom priemysle, jeho majetok sa odhaduje na 550 miliónov euro. Ako uvádza Daily Mail, kúpil v roku 2004 práve tento pozemok a nechal tu postaviť luxusné sídlo. V jeho okolí sa nachádza len 14 iných nehnuteľností, navyše, každé sídlo má obrovský pozemok, ktorý poskytuje dostatok súkromia. Ako cituje Daily Mail odborníka na reality – cena nájmu za podobné vily sa v tejto oblasti pohybuje od 20 000 do 40 000 dolárov. Je však celkom možné, že kráľovský pár je hosťom boháča, ktorý väčšinu času trávi v Atlante, kde sídli jeho produkčná spoločnosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

On my way to speak at #META (Media, Entertainment, and Technology Alliance) convened by @BET. Kicking off big BET weekend. Let’s go!!

Príspevok, ktorý zdieľa Tyler Perry (@tylerperry),

Interiér vily sa dá rozpoznať na niekoľkých videách či záberoch, ktoré v minulosti publikoval aj na Instagrame práve jej majiteľ, Tyler Perry (50).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hey, we’re live tweeting tonight from my house. Come home to @bet! THE OVAL AND SISTAS TONIGHT at 9/8c! #TheOvalOnBET #SistasOnBET

Príspevok, ktorý zdieľa Tyler Perry (@tylerperry),

Ako sa im však bude žiť v meste paparazzov je otázne, keďže z Británie utiekli práve pred bulvárom. Los Angeles ako domov pre Harryho a Meghan už komentovali niektoré celebrity – okrem iných napríklad Sharon Osbourne. „Ak im išli médiá v Británii na nervy, v Los Angeles im pôjdu na nervy ešte duplom,“ opísala pred časom. Ak túžia po pokojnejšom živote, podľa jej slov Los Angeles nie je pre nich vhodné miesto na život, keďže tu žije množstvo hviezd, ktoré sú neustále prenasledované paparazzi fotografmi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...